Ik ken niemand die niet dol is op pizza! Eerder deelde Manon al een recept voor heerlijke vegetarische spelt pizza. Vandaag deel ik mijn favoriete pizza die ik de laatste tijd vaak maak! Je kunt natuurlijk helemaal zelf weten wat voor ingrediënten je op je pizza doet, maar ik kan je wel vertellen dat deze combinatie erg lekker is! Voor wat extra eiwitten kun je er bijvoorbeeld ook nog wat tonijn op doen. Ik ben zelf geen liefhebber van vis dus deze staat niet in mijn boodschappen lijst;-)

Wat heb je nodig?

Volkoren tortilla’s
1 a 2 blikken gepelde tomaten
1 lepel oregano
Kaas
Ham
Geitenkaas
1 puntpaprika
Rucola
Verse basilicum

Hoe maak je het?

Eerst ga je de gepelde tomaten met 1 lepel oregano en snufje zout blenderen. Als je dit een mengsel is doe je een flinke lepel over je tortilla. Vervolgens ga je je tortilla beleggen met kaas, ham, geitenkaas en stukjes gesneden puntpaprika. We doen de belegde pizza’s ongeveer 5 minuutjes op 200 graden in de oven liefst met boven verwarming. Als de pizza er goed uit ziet doen we als finishing touch nog wat verse rucloa en basilicum over de pizza! Ready steady eat!