Niets zo vervelend als verplicht thuis moeten zitten vanwege een pijnlijke blessure. Met hardlopen heb ik het al een aantal keer meegemaakt en de frustratie om verplicht rust te houden drijft me soms bijna tot waanzin. Iets met ‘ik-wil-veel-te-graag-rennen-vóóral-nu-het-niet-mag’. Hoe je een blessure kunt voorkomen, heeft alles te maken met de juiste opbouw, training en schoeisel. Niet doorslaan in je enthousiasme (leerpuntje voor mezelf) en je lichaam ook rust gunnen.

Inmiddels lijkt heel Nederland aan het sporten te zijn geslagen en dat is natuurlijk iets wat wij hier op de redactie alleen maar toejuichen, maar het betekent ook dat er veel meer sportblessures zijn. Voorkomen mag dan beter zijn dan genezen; soms zijn we net te laat en dan kan het zijn dat je de pijn te pakken hebt na een enthousiaste trainingsessie. Pijn is niet fijn! En dus willen we zo snel mogelijk van de klachten af. VSM biedt een natuurlijke oplossing voor de behandeling van deze pijn. VSM Spiroflor cooling gel bevat het Actieve Medische Ingrediënt Polycalm-Active. Het vormt een laagje op de huid dat direct een langdurig verkoelend effect geeft. Dit zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verzacht en verlicht.

Na een intensief rondje hardlopen en een lichte steek in mijn scheenbeen, kwam de gel voor mij als geroepen. Ik heb vaak een hekel aan smeerseltjes vanwege het plakkerige effect, maar daar had ik met het gebruiken van deze gel gelukkig geen last van. Het doet wat het belooft, want je voelt meteen het verkoelende effect op je huid. En een groot pluspunt voor de lekkere geur!

Win!

Ik hoop natuurlijk niet dat jullie met pijn thuis zitten, maar omdat het leven van een fitgirl niet altijd over rooskleurige abs kan gaan, is het heel fijn om deze gel in huis te hebben voor pijnlijke spieren na het sporten. En dat is mooi, want wij mogen er vijf weggeven! Laat hieronder in een reactie weten waarom jij de gel goed kunt gebruiken en maak kans op de VSM Spiroflor cooling gel. De winnaar wordt over een week bekend gemaakt.

Deze actie is afgelopen! De winnaars (Jolien, Joyce, Kim, Elles en Stephanie) hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.