Personal update: Marlou

Tijd voor een personal update! Inmiddels ben ik alweer twee weken terug van mijn vakantie in Curacao en ik heb er heerlijk genoten! Misschien heb je de zonnige foto’s al voorbij zien komen op mijn persoonlijke Instagram account (@marlouvolkerink) en ondertussen ben ik ook druk met het editen van mijn vakantie vlog. Ben jij wel eens op dit heerlijke eiland geweest?

Ik zal binnenkort ook nog mijn tips delen, dit was namelijk al mijn vijfde keer in Curacao. Mijn oom en tante wonen er namelijk. Zoals jullie wellicht weten run ik naast Followfitgirls ook het online lifestyle platform Follow Fashion. Hier heb ik weer een aantal persoonlijke blogs en video’s geplaatst die ik ook graag met jullie deel!

marlou bikini

Zwemmen met haaien?

Hoe doe ik dat eigenlijk op vakantie als internet ondernemer? Ga ik twee weken lang offline? In deze blogpost vertel ik er alles over en deel ik een heel spannend filmpje: zwemmen met witte haaien!

marlou volkerink

Mijn ondernemerslessen + winactie

Ik ben alweer ruim zes jaar ondernemer en heb de afgelopen jaren heel wat gedeeld. Benieuwd naar mijn ondernemerslessen? Je leest ze hier en ik mag ook twee keer 100 euro shoptegoed weggeven van Bol.com!

Home tour & Favorieten

Heb je mijn nieuwe video al gezien? Hierin geef ik een rondleiding door onze woning, laat ik een mini makeover van de woonkamer zien én mijn favoriete items van afgelopen maand. De video kun je hieronder bekijken. Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal om geen een video meer te missen! Hier komen binnenkort ook weer nieuwe workout video’s op!

Klik hier om naar FollowFashion.com te gaan.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more