Sportkleding, -accessoires en leuke sneakers, je kunt er nooit genoeg van hebben. Ik in ieder geval niet. Sporten in een toffe outfit en met handige accessoires maakt je workout net een tikkie leuker. Vind je ook niet? Daarom heb ik altijd wel een paar items op mijn sport wishlist staan. Nieuwsgierig welke items ik nu op het oog heb? Kijk gezellig mee op mijn sport wishlist!

Extra motivatie

Sporten in een leuke outfit en met de juiste sport tools maakt m’n workout niet alleen leuker, het werkt ook ontzettend motiverend om de handdoek niet in de ring te gooien. Tja, hoe zonde is het om een spiksplinternieuwe outfit onder in je kast te laten verdwijnen?!sport wishlist lianne

In het dagelijks leven kies ik zelden voor een kleurtje in mijn outfit en sneakers, maar in mijn sportschoenen en -kleding vind ik dit juist een superleuk detail. En dan gaat mijn voorkeur vooral uit naar de kleuren mint, roze en lila. Kleuren die het beste in elkaar naar boven halen en daarmee hopelijk ook het beste in mij naar boven halen. Zodra ik nieuwe sportkleding draag, kan ik er bijna vanuit gaan dat ik een nieuw PR behaal in het krachthonk en ook meteen een record aantal keer per week in de sportschoenen sta. Goed geïnvesteerde centen dus!

Zo genoeg gekletst, hoog tijd om je alle items die ik bij OTTO gespot heb aan je te laten zien. Kijk gezellig mee op mijn sport wishlist!

Deze items staan er op mijn sport wishlist

 • Toffe sneakers

  sport wishlisht sneakers

  Als sneaker lover kan ik het niet laten om deze toffe sportschoenen als eerste item van mijn wishlist aan je te laten zien. Ik vind ze echt super tof!

 •  Activitytracker

  sport wishlist activity tracker
  Een activititracker staat al heel lang op mijn wishlist. Er is alleen zo ontzettend veel aanbod dat ik geen keuze kan maken. Dus als je nog tips hebt… Help me out!

 • Shirt met lange mouwen

  sport wishlist longsleeve

  sport wish list adidas longsleeve

  Nu het buiten (helaas) weer een stuk kouder is vind ik het heerlijk om, voordat het zweet me uitbreekt, eerst een sportshirt met lange mouwen te dragen. Deze longsleeve heb ik op het oog, alleen welke kleur zal ik kiezen… Mint of paars, welk sportshirt vind jij het leukste?

 • Fitness/trainings handschoenen

  sport wishlist fitnesshandschoen
  Oh deze durf ik bijna niet te noemen… Fitnesshandschoenen vond ik namelijk altijd een tikkie overdreven. Maar die eeltplekken op mijn handen zijn alles behalve sexy, dus ik ga ze binnenkort toch maar aanschaffen.

 • Trainingspak

  sport wishlist trainingspakZo’n tof trainingspak is niet alleen heel fijn om te dragen naar de sportschool, zo’n pak is zit ook heerlijk tijdens een avondje Netfixen op de bank.

 • Oordopjessport wish list airpods

  De oordopjes die ik nu gebruik zijn op zich nog helemaal prima. Klein nadeel is wel dat ik het altijd voor elkaar krijg dat het snoer compleet in de knoop zit. Zo irritant! Daarom lijken deze AirPods me echt ideaal. Het is best een investering, dus ik spaar nog even verder…

Nou wat vind je van mijn sport wishlist? Staan er items op die ook op jouw wishlist staan? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Leuk!

O ja, voordat ik het vergeet: sportlegging en fijne shirtjes staan natuurlijk ook altijd op mijn wishlist. Dat zijn echt van die items waar je als sportliefhebber never nooit genoeg van kunt hebben.

Liefs Lianne

Boerenkool suf en saai? Echt niet! 3 x boerenkool anders.