Nieuwe uitdaging: de Fitste van Nederland!

Toen ik me opgaf als fitblogger voor Followfitgirls.com gaf ik in mijn mailtje al aan dat het me superkick lijkt om een keertje mee te doen aan een triatlon. Niet de hele, die van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen, ook wel toepasselijk de Iron Man Triatlon genoemd. Maar een kwart (1 km zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen) moet met de juiste voorbereiding en training te doen zijn. Een uitdaging, dat wel, maar daar leef ik voor!

Dit idee spookte al een tijdje rond in mijn hoofd, totdat ik een paar dagen geleden een advertentie voorbij zag komen van een nieuwe obstacle run: de Fitste van Nederland. Vier onderdelen: 8 kilometer hardlopen, 20 kilometer mountainbiken, 7 kilometer survivallen en een fitheidsparcours. Dit is op mijn lijf geschreven! Meteen wist ik dat ik mee wilde doen. Mijn vriend was ook meteen enthousiast en een andere vriend van ons doet ook mee.

20140518_110525

Dat wordt dus flink trainen de komende tijd. En snel ook, want het evenement gaat al op 18 april plaatsvinden. Gelukkig ligt er bij mij een prachtig mountainbikeparcours praktisch in de achtertuin. Daar zal ik de komende weken weer veel te vinden zijn. De eerste hardlooptraining hebben mijn vriend en ik er al op zitten. Ook zullen we binnenkort weer een aantal bezoekjes gaan brengen aan Outdoor Valley in Bergschenhoek, om aan onze survivalskills te werken. Lekker klimmen, klauteren en slingeren in de bomen. Me overgeven aan de elementen. Ik heb er zin in…

10363410_833790966665337_6218544451907409021_o

Hoewel het deelnemen aan een triatlon nog steeds op mijn lijstje staat, moet dat doel nu even plaatsmaken voor deze test. Als ik heel eerlijk ben lijkt me dit zelfs nog veel leuker! Wie weet wat de toekomst brengt, maar voorlopig heb ik wel weer even een flinke uitdaging om naartoe te werken. Via Followfitgirls.com zal ik jullie regelmatig op de hoogte houden van mijn trainingen en voorbereiding. Houd deze site dus goed in de gaten! Hebben jullie nog leuke evenementen op de planning staan? Obstacle runs, hardloopwedstrijden, of survivalruns? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Liefs, Ursula

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more