Nieuw jaar, nieuwe kansen!

December, ik heb van je genoten. Van je pepernoten, speculaas, chocolade, kerststol, oliebollen en appelflappen. Maar nu back to reality! Terwijl ik dit schrijf zit ik te genieten van een heerlijke kabeljauw met krokant baconkorstje, zoete aardappelpuree en sperziebonen. Mijn eerste gezonde maaltijd van 2016. En ik moet zeggen, het smaakt me prima. Oké, dat deden die twee oliebollen en appelflap vannacht ook. Moet kunnen!

De sleutel tot succes is namelijk balans. Als jij in de basis gezond eet en regelmatig beweegt, dan heb je geen enkele reden om je schuldig te voelen over alle extra calorieën die je de afgelopen weken hebt binnengekregen. Mijn trainer zegt ook wel eens: ‘Je wordt niet dik tussen Kerst en Oud & Nieuw, maar tussen Oud & Nieuw en Kerst’. De kunst is dus wel om nu de draad meteen weer op te pakken! Moeilijk? Op Followfitgirls.com vind je heel veel artikelen die je kunnen helpen en elke dag nieuwe inspiratie voor workouts & receptjes.

Nieuwe uitdaging

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen goede voornemens. Ik heb ze niet. Nooit eigenlijk, omdat ik een hekel heb aan dingen uitstellen. Maar misschien werkt het voor jou wel heel goed om een datum te prikken. Geen goede voornemens dus, maar ik heb wel een plan. Ik begin binnenkort namelijk met een nieuwe uitdaging! Op 20 januari start ik met de opleiding Functioneel Trainen. Kaslander Coaching is aan het groeien en als alles volgens plan verloopt zal ik dit voorjaar al beginnen met trainingen geven. Superleuk! Ik kan nu al niet wachten.

training

Doelen

Verder ben ik ook alweer aan het nadenken over mijn doelen op sportgebied. Maar ik ben er nog niet helemaal uit. Er zijn zoveel leuke dingen waar ik aan wil werken! Maar je kan nou eenmaal niet alles tegelijk doen. Het afgelopen half jaar heb ik drie van de vier doelen behaald, namelijk 10 chin ups, de borstwaartsom en 100 kg hip thrust. Bij die laatste oefening zit ik inmiddels al op 110! Helaas is er ook één doel dat ik flink onderschat heb: de muscle up. Die blijft in ieder geval staan voor de komende periode! Voor de rest zal ik een keuze moeten maken. Meer push ups, handstand push ups, zwaarder squatten, zwaarder deadliften, zwaarder snatchen… ik ga er nog even goed over nadenken. Wordt vervolgd!

Heb jij goede voornemens? Of doelen voor het komende jaar? Zet ze hieronder neer, dan kunnen we elkaar een handje helpen om vol goede moed weer aan de slag te gaan!

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more