Mijn sportfavorieten van dit moment

Mijn kast puilt uit van de sportkleding, maar lang niet alles komt regelmatig van de plank. Ik laat jullie zien mijn favoriete kleding en accessoires van dit moment zien.

Om maar bij de onderste laag te beginnen, mijn favoriete sportbeha is van Hunkemoller. De variant met een beetje vulling zorgt ervoor dat ik niet helemaal plat ben, maar zit wel lekker strak waardoor er niks op en neer schudt als ik lekker aan het rondspringen ben. Daarnaast vind ik het best een charmant model, stukken beter dan de ouderwetse witte of zwarte sportbeha’s!

hunkemoller-hkmx-push-up-sportbh-oranje-8718729830649

Vroeger droeg ik meestal jazzpants, een broek die van boven strak zit en vanaf de knieën losser. Tegenwoordig draag ik alleen nog maar leggings. Dat zit lekker, er flappert niks rond je benen en als ik lesgeef kunnen de deelnemers beter zien wat ik precies doe. Ik heb 2 favorieten. Mijn Nike broek is eigenlijk een hardloopbroek, met wat reflecterende accenten, maar ik draag hem ook gewoon met trainen. Deze broek is van een heel fijne, zachte stof. Hij zit goed en blijft mooi.

2

Mijn andere favoriete broek is wederom een zwarte, die zijn zo lekker gemakkelijke te combineren met allerlei felle shirtjes en schoenen. Deze is van het merk Jogha. Ik vind het fijn als mijn broek niet al te hoog in de taille zit, en deze zit precies goed. De stof van deze broek is, net zoals de Nike broek, dik genoeg om veilig te kunnen squatten (lees: geen gênante doorkijkjes naar mijn ondergoed op het moment dat ik met 50 kilo in mijn nek met mijn billen naar beneden ga).

3

Mijn favoriete shirtjes zijn heel vaak van H&M. Ze zijn van fijn stof, ze zijn er in leuke kleurtjes en de varianten met een ingebouwde beha (waar ik overigens nog wel een sportbeha onder draag) vind ik heerlijk zitten. Uiteraard is roze favoriet.

IMG_2894

En dan mijn verslaving, Nike schoenen. Sinds ik mijn eerste paar Lunarglides aanschafte was ik verkocht. Die pasvorm! Die kleurtjes! De verende zolen! Ik koop zo’n 2 a 3 paar per jaar, en de oude geef ik dan weg. Momenteel bestaat mijn collectie uit 7 paar. Mijn all time favourite zijn deze Nike Zoom Vomero’s. Het liefst zou ik ze elke dag, de hele dag, dragen. Helaas is dat ook wel te merken, na bijna een jaar dragen zijn ze behoorlijk afgetrapt, er zitten zelfs gaten in. Ik heb inmiddels alweer 2 paar nieuwe aan de collectie toegevoegd, maar deze blijven favoriet en ik ga zeker een nieuw paar aanschaffen!

IMG_2899

Mijn favoriete bidons zijn deze van Nike. Ik neem er meestal 2 mee, als ik 2 uur achter elkaar les moet geven hoef ik tussendoor niet de zaal uit om mijn bidon te vullen. Ook gebruik ik er vaak 1 om aminopoeder in op te lossen en 1 met gewoon water. Dan smaakt het water ook gewoon naar water (het aminodrankje is nogal zoet, ondanks dat ik de dosering meestal halveer).

IMG_2891

Supplementen gebruik ik nauwelijks, maar als ik zwaar train, moe ben, of als het erg warm is, vind ik het wel lekker om One Amino van Fitnessguru mee te nemen. Ik heb de colasmaak. Mierzoet en als je niet aan het sporten bent niet te drinken, maar als je flink aan het zweten bent is het verrassend lekker. Dit is bedoeld om tijdens je workout te drinken. Het geeft wat extra energie en zorgt ervoor dat je spieren worden hersteld.

IMG_2893

Ik heb altijd dezelfde tas bij me. Deze zit helemaal vol gepropt met een map met lessen, een map met cd’s, losse cd’s, een handdoek, elastiekjes, Dextro Energy, bidons, haarbandjes (voor als mijn pony zo kort is dat hij niet helemaal bij mijn staart past) en nog meer troep. Fijn vind ik het dat mijn tas een apart ritsvakje heeft aan de binnenkant, waar ik mijn bijvoorbeeld telefoon in kan stoppen (en dus niet elke keer een half uur in die grote tas loop te rommelen). Aan de buitenkant heeft hij ook 2 vakjes, daar stop ik meestal mijn sleutels in en het lesrooster van de sportschool.

IMG_2889

Wat zijn jullie favorieten van dit moment?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more