Mijn eerste obstacle run

28 juni was het dan eindelijk zover, de Kardingerun. Een obstacle run met de keuze uit 4,8 of 16 km. Aangezien ik de dag ervoor jarig was en dit mijn allereerste obstacle run zou zijn had ik mij ingeschreven voor 4km samen met mijn vriend. Maar uiteindelijk liep dit toch wat anders…

Start

Eenmaal aangekomen had mijn vriend toch bedacht om te kijken of we niet voor de 8km konden gaan. Bij het inschrijven aangekomen werd er verteld dat dit geen probleem was. Dus ik moest even slikken, maar achteraf ben ik heel blij met mijn keuze.

de start

Parcours

De routes liepen door het prachtige natuur- en recreatiegebied Kardinge in Groningen. Tijdens de run kwamen we spectaculaire hindernissen tegen met water, modder en andere obstakels. Ik vond zelf de steile klimmuur echt een uitdaging omdat het erg hoog was. Ook moesten we veel door modder slootjes en door de weilanden. Verder zijn we 2 keer de Kardinge bult omhoog gerend wat echt zwaar was.

Mijn ervaring

Ik dacht voordat we begonnen dat 8km echt te ver zou zijn voor mij, aangezien ik nooit verder heb gerend dan 7km, en dan ook nog zonder obstakels. Uiteindelijk viel het heel erg mee en was het super leuk! Je helpt elkaar bij moeilijke hindernissen en je gaat de uitdaging ook met jezelf aan! Van te voren had ik nooit gedacht dat ik over bepaalde obstakels heen zou kunnen komen, maar met een beetje aanmoediging is het me toch mooi gelukt.

we did it 8km

 Volgende uitdaging

De Biesbosch Challenge. Deze is op 6 september in Drimmelen de Biesbosch. De onderdelen zijn mountainbiken, hardlopen, kanoën en een tandemtocht. Hierbij kom je ook verschillende hindernissen tegen en deze challenge doe je ook samen. Je team bestaat uit minimaal 2 personen en per onderdeel voer je de opdracht met 2 personen uit. Ik ga me alvast voorbereiden want deze is nog net iets pittiger;-)

Gaan of hebben jullie de komende tijd ook nog mee gedaan aan een obstacle run? Hoor graag hoe het was. Liefs Rosa

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more