Meal preppen: ontbijt, lunch en tussendoortjes vanaf nu te bestellen bij Eezzie

Meal preppen; in mijn vorige blogs heb ik je al verteld dat ik aan meal preppen doe. Onder andere deelde ik dit meal prep recept voor gezonde wafels. Ik ben echt een planner, veel gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes maak ik van tevoren. Nu heb ik superleuk nieuws: dit doe ik niet alleen meer voor mezelf, maar ook voor jou… Ik ben mijn eigen bedrijf gestart! Vanaf nu kun je via eezzie.nl gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes bestellen. Ben je benieuwd hoe dit idee is ontstaan? In deze blog vertel ik je er alles over!

Een paar jaar geleden…

In januari 2015 ben ik begonnen met een gezonde levensstijl en ben ik mij gaan verdiepen in wat dit precies inhoudt. Ik ben boeken gaan lezen over gezond eten, welke voedingsstoffen belangrijk zijn, etc. Ik at al gezond maar vanaf toen ben ik nog meer op mijn voeding gaan letten, en op dat moment ben ik ook fanatiek begonnen met krachttraining en cardio. Ik merkte dat deze levensstijl mij veel meer energie gaf, ik ging lekkerder in mijn vel zitten en werd hierdoor een heel ander mens.

Meal preppen

Ik had een druk leven met een fulltime baan, maar ik wilde daarnaast ook nog 3 à 4 x in de week sporten en zo gezond mogelijk eten. Omdat ik tegen mijn hoge verwachtingen aan liep, ontstond het idee om mijn week te gaan plannen; op welke dagen ging ik sporten en wat gingen wij (mijn vriend en ik) de hele week eten? Om rust te creëren maakte ik in het weekend de voorbereidingen voor de nieuwe week. Door te meal preppen maakte ik gezonde en gevarieerde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes en die bewaarde ik in de vriezer. Door het de avond van tevoren uit de vriezer te halen, had ik de volgende dag een lekker én gezond ontbijt, lunch en/of tussendoortje.

meal-prep-ontbijt-lunch-en-tussendoortjes-1

Mijn passie voor gezonde voeding wil ik met anderen delen

Al een aantal jaren loop ik met het idee rond om een eigen bedrijf te starten. Omdat ik in oktober 2018 onverwachts geen baan meer had, vond ik dat dit hét moment was om uit te zoeken of ik dit echt wilde. Als ik het niet probeer zal dit idee altijd in mijn gedachten blijven en zal ik nooit ontdekken of een eigen bedrijf iets voor mij is. Het gevoel van voldoening wil ik uit mijn werk kunnen halen. Door iets te doen wat ik echt leuk vind, waar ik blij en gelukkig van word en waar mijn passie ligt. Ik wil dagelijks bezig zijn met mijn passie voor gezonde en lekkere voeding en dit wil ik graag met anderen delen. Hiermee wil ik mensen inspireren en motiveren. Ik wil anderen ‘verzorgen’ en blij maken met mijn producten/diensten, en ze helpen om een gezonde levensstijl te hebben.

Mijn missie is mensen helpen met een gezonde levensstijl, zonder dat ze er zelf te veel tijd in hoeven te steken.

Eezzie: meal prep – ontbijt – lunch – tussendoortjes

Vorig jaar had ik nooit kunnen bedenken dat ik nu een eigen bedrijf zou starten, maar ik heb het gedaan! Wat begon als een droom, al een aantal jaar liep ik met dit idee rond, ging over in durven. Omdat ik onverwachts geen baan meer had, durfde ik de stap te zetten om mijn ideeën uit te werken. En nu doe ik het gewoon: mijn eigen bedrijf Eezzie is een feit!

Tegenwoordig hebben we het vaak druk, maar we willen wel gezond en lekker eten. Al mag dit niet te veel tijd kosten. Waar mensen er zelf geen tijd, zin of discipline voor hebben, help ik ze mee. Dit doe ik door het meal preppen van gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes. Vanaf nu kun je via eezzie.nl gezonde ontbijtjes, lunches en tussendoortjes bestellen. Alle producten maak ik vers en als ze afgekoeld zijn worden ze direct vacuümverpakt. Als je voor woensdagavond besteld, dan wordt je bestelling diezelfde week thuisbezorgd. Bestel je na woensdagavond, dan wordt je bestelling de eerstvolgende werkweek thuisbezorgd. Ook bieden wij de mogelijkheid om je bestelling af te halen. Dit kan iedere vrijdag tussen 17:00-18:00uur. Super handig, makkelijk én lekker, wat jij?! Als je de verleiding niet kunt weerstaan kun je mijn meal prep producten gelijk lekker opeten, maar je kunt alle producten ook invriezen. Bij je bestelling ontvang je een flyer met bewaar- en serveertips en via een QR-code kun je deze tips ook nalezen op mijn website.

Heb jij een druk leven, wil je gezond en lekker eten zonder dat dit je te veel tijd kost? Als startaanbieding krijg je met de kortingscode EEZZIE2019 tijdelijk 10% korting op je bestelling!!! Dus ga naar eezzie.nl en plaats snel je bestelling!meal-prep-ontbijt-lunch-en-tussendoortjes-2

Bloggen voor Followfitgirls

Naast mijn eigen bedrijf blijf ik natuurlijk ook nog blogs schrijven voor followfitgirls. Ik vind het namelijk ontzettend leuk om mijn passie voor sporten, gezonde voeding, recepten, healthy & guilty pleasures en hotspots met jullie te delen.

Mijn Instagram-account  zal vanaf nu verder gaan onder het account van @eezzie.nl Ik ga ook weer een privé-account aanmaken, dus daar kun je mij ook op volgen.

Veel liefs,
Bianca

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more