Beste sportievelingen,

Nadat ik jullie al tweemaal een update heb gegeven over mijn avonturen met de Bikini Body Guide (BBG) van Kayla Itsines, wil ik bij deze mijn laatste transformatie delen. Mocht je de andere twee updates gemist hebben, dan kun je hier en hier klikken. Heb je geen idee wat de BBG inhoudt? Dan kun je hier klikken. Tijd voor mijn Kayla Itsines Review!

Sinds mijn laatste update is er weer ontzettend veel gebeurd. Ik heb namelijk mijn allergrootste idool ooit mogen ontmoeten in Amsterdam: Kayla Itsines, hét brein achter de BBG. Het klinkt waarschijnlijk belachelijk voor anderen maar ze is even legendarisch voor mij als Michael Jackson en Oprah Winfrey. Via FollowFitgirls stond ik op de gastenlijst en mocht ik eerder naar binnen! Bij binnenkomst was ik stomverbaasd dat er nog letterlijk niemand een plekje had bemachtigd vóór het podium dichtbij Kayla. Uit angst weggestuurd te worden heb ik voor de zekerheid aan een paar dames van de Glamour gevraagd of ik al het veld op mocht. “Ja tuurlijk meid, als jij lekker daar wilt wachten dan mag dat.”

image1 (2)

Na ongeveer drie kwartier in mijn eentje gewacht te hebben in het gras, stormden er precies om 11:01 uur honderden meisjes het veld op! Het was een prachtig gezicht om te zien. De yoga sessie, de lunch en de bootcamp waren fantastisch. Tijdens de Meet & Greet mocht ik met Kayla op de foto en na de persconferentie ook nog. Het is een ontzettend lieve jonge vrouw en ik zal deze herinnering voor altijd koesteren. Er is nog veel meer gebeurd die dag (lees: o.a. spoedeisende hulpverlening) en dat kun je hier lezen in Marlou’s report.

 

image3

image4

 

Final Transformation

Ik heb zojuist mijn laatste workout gedaan van de BBG 2.0. en het was fantastisch! Hieronder zie je mijn before en after foto. De foto links is gemaakt voordat ik aan de BBG begon en rechts is nu 24 weken later!

review kayla itsines

Ik wist dat ik veel progressie heb geboekt maar toen ik deze foto’s zag, werd ik toch wel even emotioneel. Het verschil is namelijk nog veel groter dan ik dacht! Ik heb wel eerder progressie foto’s gemaakt en gedeeld maar niet in dezelfde kleren of op dezelfde plek. De hele rit was ontzettend zwaar en ik kan nog steeds niet geloven dat ik dit heb gedaan. Nog nooit in mijn leven heb ik op sportgebied iets volgehouden. Ik heb ontzettend veel discipline maar voor sporten had ik dat totaal niet.

Bij de andere updates heb ik nog nooit een foto van achter gedeeld. Hier zie je het verschil:

review kayla itsines

Deze vraag heb ik de afgelopen week heel veel gekregen: ‘Wat ga je doen na de BBG?’ Ik beloof jullie dat ik dat in een volgend artikel erover zal schrijven! Houd de site dus in de gaten! Heb je nog andere vragen, stel ze dan gerust! Volg me op Instagram (@chocolateisyummy_bbg) voor dagelijkse motivatie en geef je ook op voor de Followfitgirls Smoothie Bootie Challenge! Liefs!

image1challenge-followfitgirls

Tip: Klik hier voor alle info & aanmelden voor onze Smoothie Bootie Challenge!