Live training op Facebook met Marlou & groot nieuws!

Heb je mijn vorige live workout op Facebook gemist? Dan heb ik goed nieuws voor je: 27 februari geef ik om 20:00 uur weer een live training op Facebook. Ik verheug me er nu al op en het lijkt me ontzettend leuk om samen met je te trainen. Doe je mee?

Tussentijds afhaken zou ik zeker niet doen want na de cooling down heb ik ontzettend leuk (en groot) nieuws te vertellen!

Zet in je agenda:

Dinsdag 27 februari

om 20:00 live training met Marlou

Klik hier om naar de Facebook groep te gaan waar de live training wordt uitgezonden! Ben je nog geen lid van deze groep? Vergeet dan niet om je voor 20:00 aan te melden.

buikspieroefeningen voor thuis

Vlog Marlou #6: Fitgirl meetup

Heb je mijn vorige vlog al gezien? Afgelopen week had ik met het Followfitgirls-team een hele gezellige Fitgirl meetup en daar mocht een goed gevulde goodiebag natuurlijk niet bij ontbreken. O.a. Under Armour, Hunkemöller en Decathlon sponsorde een goodiebag vol super toffe items. Verder ging ik op bezoek bij mijn vriendinnetje Gemma, zij heeft net een newborn, en of dit nog niet genoeg is, laat ik je ook nog zien hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk. Kijk je gezellig mee?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more