Lianne’s fit journey: ik herstel van anorexia

Mijn fit journey? Die is, al zeg ik het zelf, best heftig: ik herstel van anorexia. Om mijn anorexia herstel met jullie te delen vind ik best spannend. Toch doe ik het. En met een reden…

Anorexia herstel – Een obsessie

Ergens ben ik mezelf kwijt geraakt. Ik heb me zo vastgebeten in een, in mijn ogen, gezonde levensstijl, dat het niet meer gezond was. Verre van dat. Té gezond eten, té veel sporten en té streng zijn voor mezelf. Het werd een obsessie. Nu is het genoeg geweest. Ik ben er klaar mee. Ik kies voor herstel, ik kies voor een échte gezonde levensstijl. Balans in gezond eten en sporten en happy zijn met wie ik ben. Dat is wat ik wil.

Enjoy food, get fit & be happy

Herstellen van een eetstoornis valt helaas niet in de categorie ‘haal een doosje pillen bij de dokter en klaar is Kees’. Het is een pittige strijd. Gelukkig heb ik de juiste mensen om me heen verzameld die me helpen: een geweldig team (ervarings)deskundigen bij Human Concern en een super lieve personal trainer. Hoe mijn herstelproces eruitziet? Ik zet een stap vooruit, jank een doos tissues leeg, spring in het diepe, ga onderuit en hup met een big smile zet ik door. Kortom, ik ben onderweg naar een écht gezond leven. Herstellen van anorexia dat is mijn fit journey. Enjoy food, get fit & be happy; dat is mijn doel.

anorexia herstel

Inspireren en motiveren

Als iemand mij iets over mijn herstelproces vraagt ben ik daar heel open en eerlijk over. En juist daarom deel ik dit met jullie. Veel vrouwen (en mannen) worstelen met het vinden van een gezonde balans. Maar hoe doe je dat? Wanneer sla je door? Hoe voorkom je dat het een obsessie wordt? Vraag me maar raak! Stel je al je vragen in de comments of stuur me een mailtje. Ik wil het graag bespreekbaar maken en je helpen waar ik kan. Hoe fijn zou het zijn als we elkaar ondersteunen, inspireren en motiveren? Super fijn toch?!

Size does not matter

Anorexia is meestal wel zichtbaar, maar er is nog een ‘verborgen’ eetstoornis: boulimia. Ik denk dat er veel vrouwen met dit ‘geheim’ rondlopen. En juist daarom noem ik het. ‘Size does not matter’ bij een eetstoornis. Hoe je over jezelf denkt en voelt, dat is wat telt.

Happy end

Eerlijk gezegd lucht het best op om het verhaal over mijn anorexia herstel zo ‘in the open’ met jullie te delen. Genoeg ‘zware’ praat, tijd voor een happy end. Met alle enthousiasme schrijf ik natuurlijk ook gewoon ‘luchtige’ artikelen voor Followfitgirls. Alles wat met sport, voeding en een happy lifestyle te maken heeft, is en blijft, mijn grote passie. That’s what makes me happy!

Veel liefs,
Lianne

Lees ook: Marlou’s nieuwe uitdaging Miracle morning.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more