Let’s meet: The Fitgirls!

Afgelopen zondag was het zover: de Followfitgirls meet up! Het team is in korte tijd snel gegroeid en we spraken met z’n allen af in het kantoor van Followfitgirls en Followfashion in Groningen. Het was een super gezellige middag met natuurlijk healthy hapjes, goodiebags, brainstormsessie en een fotoshoot. We hadden zelf wat gezonde snacks gemaakt en daarnaast hebben we de hulp ingeschakeld van Claudia Weis van Hungryforhealthyfood.com. Zij maakte onder andere een gezonde aardbeien cheesecake, heerlijke brownies en een frisse quinoa salade. De receptjes volgen binnenkort! Kijk mee naar een fotoimpressie van de middag:

followfitgirls-meeting1

Goodies voor iedereen!

followfitgirls-meeting2 followfitgirls-meeting3 followfitgirls-meeting4 followfitgirls-meeting5

followfitgirls-meeting6

goodiebag

Goodies: tas van FollowFashion, eiwitshake van Vitaminsports, sportoutfit van Röhnisch, elastiekjes van Invisibobble en diverse make-upjes en shampoo. 

invisibobble

De elastiekjes van Invisibobble zijn super handig voor tijdens het sporten! Zo zakt je staart niet meer uit. Verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. 

followfitgirls

Een groepsfoto mocht natuurlijk niet ontbreken! Helaas waren Japke, Manon B en Ursula verhinderd dus het team is nog niet helemaal compleet;)

De meiden van Followfitgirls

marlou volkerink

Marlou Volkerink: Oprichtster en eigenaar van FollowFashion en FollowFitgirls. Hét bewijs dat je busy lady best tijd kunt maken voor sporten en gezond eten. Guilty pleasure: koekies! Is groot fan van thuis sporten, trouwe volger van de Bikini Body Guide van Kayla en in de zomer veel te vinden op de tennisbaan. Bedenkt samen met Rosa alle challenges voor Followfitgirls.com. Volg Marlou ook op Snapchat & Instagram: @marlou_ff. Lees hier alle artikelen van Marlou.

ellen steuten

Ellen Steuten: Als Fitgirl in de omgeving van Eindhoven probeer ik de balans te vinden tussen een kantoorbaan, regelmatig sporten, gezond eten en mijn sociaal leven. Ik vind het leuk om via diverse kanalen kennis op te doen en over te dragen en mezelf uit te blijven dagen. Lees hier alle artikelen van Ellen.

ana lopez swinkels

Ana Lopez Swinkels: Fitgirl to be. Zo lang zij zich kan herinneren is zij al met voeding en sporten bezig maar niet altijd met het gewenste resultaat. Sinds 6 april is Ana bezig met Personal Body Plan. Naast het trainen in de sportschool traint ze voor de Dam tot Damloop (16k) en is zij regelmatig te vinden op de tennisbaan. Lees hier alle artikelen van Ana.

anna van neerven

Anna van Neerven: Van jongs af aan een Vegetarische Fitgirl die niet bang is voor een uitdaging! Onlangs heeft Anna de voordelen van krachttraining ontdekt, en is ze niet bang meer om tussen de grote jongens te trainen. Daarbij is ze ook dol op bootcampen & rennen. Volgens haar is voeding het belangrijkste element voor een goede balans. Ze experimenteert graag met vegetarische gerechten. Naast dat ze voor FollowFitgirls schrijft, heeft ze ook nog haar eigen blog genaamd Love being in shape. Lees hier alle artikelen van Anna. anouk van eldik

Anouk van Eldik: Dol op alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Houdt zich daarnaast bezig met schrijven, de wereld zien, gezond eten en hardlopen en werkt 4 dagen per week voor FollowFashion en Followfitgirls. Lees hier alle artikelen van Anouk.

rosa wouters

Rosa Wouters: Gek op fashion, sports en snoepen! In het dagelijks leven receptioniste en als hobby blogt ze over fashion, sports en lifestyle. Minimaal 3 keer per week in de sportschool te vinden inspireert graag andere mensen om te sporten en fit te worden. Lees hier alle artikelen van Rosa.

mandy nguyen

Mandy Nguyen: Trouwe volger van the ‘Bikini Body Guide’ van Kayla Itsines en is niet bang voor push ups, burpees en pull ups! Ze is een echte foodie die passie heeft voor alles wat met eten te maken heeft en wil laten zien dat een gezonde lifestyle niet duur is en niet veel tijd in beslag hoeft te nemen! Lees hier alle artikelen van Mandy.

Aangenaam kennis te maken:) We hopen dat jullie onze blogs met heel veel plezier zullen lezen. Mochten er vragen zijn, schroom niet om ze te stellen door een reactie achter te laten onder onze blogs.

Liefs,

team Followfitgirls

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more