Korting op de nieuwe smaken granola van Eezzie

Een half jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf ‘Eezzie’ gestart, hier schreef ik toen ook een blog over. Omdat ik erg druk ben met mijn bedrijf, schrijf ik op het moment geen blogs meer voor followfitgirls. Wel vond ik het leuk om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, dus vandaar deze blog.

Niet alleen de webshop…

Via mijn webshop kun je bestellingen plaatsen, maar sinds kort kun je de producten ook bij een aantal leuke hotspots en sportscholen kopen: Soep Aalsmeer, Infinity fitness in Asten, Lekkers aan de Lek in Culemborg en er komen er nog meer bij…

Nieuwe smaken granola Eezzie

Nu Eezzie een half jaar bestaat ben ik achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe producten, waaronder ook nieuwe smaken granola. Naast de naturel granola en de granola met rozijnen, kun je nu ook granola met kokos en granola met chocolade bestellen. Om dit te vieren heb ik iets heel leuks voor je: met de kortingscode granola ontvang je tot en met 30 oktober 2019 10% korting op alle granola’s. Hoe leuk (en lekker) is dat?!

Eezzie-2

Eezzie-1

Ben je benieuwd naar de nieuwe smaken?

Plaats dan je bestelling en gebruik de kortingscode: granola 

Ps. volg je Eezzie ook al op insta @eezzie.nl?

Veel liefs,

Bianca

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more