“Ik heb geen tijd voor de sportschool”

Tijdens mijn middelbare schooljaren deed ik aan bodycombat. Ik weet nog dat ik dacht: “Dat lijkt me geweldig, om als trainer voor zo’n groep te staan en zo anderen kunnen helpen fit te worden.” Ook tijdens mijn studie ben ik altijd blijven sporten. Fitness vond ik saai, dus ik deed voornamelijk mee aan groepslessen.

En toen kwam mijn ondernemersdroom. In 2011 startte ik met mijn eigen bedrijf en daarnaast werkte ik nog in loondienst. Een jaar waarin ik keihard werkte. Ik zag mijn vriendinnen nauwelijks en elk vrij uurtje schoof ik achter mijn laptop om te werken. Met als doel: mijn baan in loondienst opzeggen en daarna fulltime voor het ondernemerschap kunnen gaan.

Geen tijd om naar de sportschool te gaan

Een jaar later was het zover; ik kon mijn baan opzeggen. Ook de periode erna was drukker dan ooit tevoren. Het ideaalbeeld van ondernemerschap en veel vrijheid bleek in de praktijk deze eerste jaren echt te geromantiseerd. De sportschool bezocht ik nauwelijks meer, terwijl ik daarvoor altijd actief sportte. Ik merkte dat mijn energielevel zakte en ik besloot dat het anders moest. Want ik wilde wel fit blijven.

De oplossing: trainen vanuit huis!

In die periode ben ik gestart met de home workouts van Shaun T. Misschien ken je het nog wel; Insanity. Dit waren INSANE workouts van een half uur waarbij je helemaal kapot ging. Maar ik vond het heerlijk!! Lekker sporten vanuit huis waarbij ik binnen een uur gedoucht en wel weer achter mijn laptop kon kruipen.

Mijn energie kwam terug en de resultaten werden ook duidelijk zichtbaar.

Ik kreeg zelfs een klein beetje een blokjesbuik. Nu was dit niet perse het doel, maar wel mooi meegenomen.
Vanaf dat moment heb ik jaren lang thuis gesport. Na Insanity ging ik verder trainen met een Australische fitness guru. Het principe was hetzelfde; korte maar efficiënte workouts voor thuis. Deze workout schema’s volgde ik samen met mijn buurvrouw.

Anderen motiveren om fit te worden

In 2015 richtte ik Followfitgirls.com op. Hier deelde ik mijn eigen workout video’s en ik bedacht challenges om meiden fit te laten worden vanuit huis. Ik had inmiddels zoveel verschillende schema’s en video’s gedaan.. genoeg inspiratie!

Inmiddels zitten we alweer in 2020. Het jaar waarin ik me nog meer ga focussen op Marlou.nl. Maar dat betekent niet dat ik alle waardevolle content van Followfitgirls in de prullenbak in gooi. Ik heb al mijn workout video’s, trainingsschema’s en voedingsschema’s gebundeld in het online programma: Hello New You.

fit de zomer door

Normaal kost dit programma 125,- en jij kunt je nu aanmelden voor maar 47,-!

Wat houdt het in?


💪 Elke week drie workout video’s voor thuis
🥑 Al mijn ebooks met voedingsschema’s en gezonde recepten
⚡️ Extra trainingsschem’a en challenges voor bijv. je billen, benen of buik
🧘 Heerlijke ochtendmeditaties om je dag rustig te beginnen

Lijkt het jou ook heerlijk om lekker vanuit huis te trainen met mijn video’s en schema’s? Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor gezonde receptjes of wil je een kant en klaar voedingsschema volgen?

Doe mee met Hello New You!

Door mee te doen ga je je fitter voelen, krijg je meer energie en zit je lekkerder in je vel! Juist in de periodes dat je heel druk bent is het belangrijk om te blijven bewegen. Want stress is killing voor je lijf.

Move that energy!

Liefs Marlou

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more