Hoe blijf je gemotiveerd in de winter + WIN!

Kijk, ik begrijp heel goed dat het een dingetje is hoor: het wordt kouder buiten, het is donker als je ’s avonds thuiskomt en je bank en theepot roepen je heel hard. Na een dag werken is de neiging om je chillpakkie aan te doen en onder een dekentje te kruipen groot. Niets mis om hier een keer aan toe te geven natuurlijk, maar omdat we ook in het najaar fit willen blijven, motiveren we jullie door middel van onze #happydeherfstdoor challenge om lekker te blijven sporten. En omdat dat natuurlijk iets lastiger gaat dan in de zomer, geef ik je vandaag mijn tips hoe ik gemotiveerd blijf gedurende de wintermaanden.

Just do it!

  • Zorg voor een beloning. Het beloningssysteem werkt niet alleen reuze goed bij kinderen; ook nu wij kind-af zijn, zijn we er nog steeds gevoelig voor. Spreek met jezelf een kleine beloning af iedere keer als jij bent gaan sporten. Of ga voor een grotere beloning wanneer je bijvoorbeeld vijftien keer in de maand bent wezen sporten.
  • Thuis sporten. Wie zegt dat je altijd de deur uit moet om te sporten? Er zijn inmiddels genoeg mogelijkheden om thuis aan de slag te gaan met je workout. Muziek hard aan en gaan!
  • Maak een planning (en kom deze ook na!). Het is makkelijker om te ‘verzaken’ wanneer je geen afspraak gepland hebt staan. En ook al is sporten een afspraak met jezelf, schrijf het op in je agenda en zie het als een afspraak die je ook gewoon moet nakomen.

Een goede outfit is het halve werk

Schermafbeelding 2015-11-12 om 11.37.29

Hardloopjack | Beanie + handschoenen | Hyperwarm tight | BraletteTrainingstop

Ik zal de laatste zijn die ontkent dat het oog ook wat wil, maar veilig sporten staat in de winter zeker voorop. Als ik ’s avonds mijn rondje ga rennen in het donker is reflecterende kleding een must. Gelukkig gaat dit prima samen met stijlvol door Nike en nu de feestdagen eraan komen heeft Nike hele mooie gifts ontworpen voor alle sportievelingen. Als professioneel koukleum mag een hyperwarm tight in ieder geval niet ontbreken in mijn sportgarderobe. Het reflecterende flash hardloopjack zorgt ervoor dat je altijd zichtbaar bent, ook tijdens donkere en regenachtige dagen. Tot slot staan deze nieuwe NIKEiD hardloopschoenen heel hoog bovenaan mijn verlanglijstje voor de kerst. Dat je het even weet geliefde Kerstman. 🙂 Bekijk hier alle producten van de Gifting Experience.

Schermafbeelding 2015-11-09 om 11.40.21

WIN!

Jahaaa, het allerleukste moet nog komen! Wij mogen een van jullie namelijk verblijden met een Nike giftcard t.w.v. 100 euro. Laat hieronder weten welk product jij graag cadeau zou willen krijgen, meld je aan voor onze nieuwsbrief en wie weet gaat jouw wens in vervulling! De winnaar wordt op, hoe toepasselijk, 5 december bekend gemaakt.

Deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd Megan, jij bent de gelukkige winnaar van de giftcard! Je hebt inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Schrijf je in!
 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more