Video: Home HIIT Workout met Marlou

Ik ben groot fan van home workouts, oftewel: thuis trainen. Ik stel graag mijn eigen workout samen die ik dan in de meeste gevallen samen met een vriendin ga doen. Gezellig, goedkoop én efficiënt! Helemaal met dit weer buiten vind ik het veel aantrekkelijker om lekker thuis te gaan sporten. Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze video op name maar het leek me heel leuk om deze week een keer met jullie te delen. Ik maakte deze HIIT workout voor thuis ter aanvulling van de March Madness Challenge van Followfitgirls.

Super leuke challenge maar het is geen complete workout. Het is ter aanvulling van je reguliere training en een goede stok achter de deur om wat discipline op te bouwen én aan je lichaam te werken. Begrijp me niet verkeerd: de challenge bevat hele goede oefeningen voor verschillende spiergroepen maar als je echt resultaat wilt raad ik aan om er nog een aantal andere oefeningen aan toe te voegen. Dit hoeft natuurlijk niet elke dag maar het is wel goed om minimaal twee keer per week een complete workout te doen. Om jullie een beetje op weg te helpen maak ik video’s waarin ik laat zien hoe mijn trainingen eruit zien.

Zo maakte ik eerder deze video met buikspieroefeningen. Vandaag is het tijd voor een wat intensievere training: een HIT workout, oftewel: High Intensity Training. Ik zeg er nog maar even voor de goede orde bij dat ik geen professionele fitness instructrice ben maar ik zou het natuurlijk super leuk vinden als jullie enthousiast mee doen met mijn workout!

Deze full body workout duurt 20 minuten en ik heb een mix gemaakt van cardio oefeningen en oefeningen voor specifieke spiergroepen als je benen, billen en buik.

Wat heb je nodig voor deze HIIT workout?

  • een fitness matje
  • een fles water
  • en natuurlijk de motivatie en energie voor een heerlijke workout!

Tip: neem tussendoor tijd om net als ik genoeg water te drinken en vergeet niet om aan het einde ook nog wat stretchoefeningen te doen. Je kunt hiervoor dezelfde stretchoefeningen doen als waar ik de workout mee begin. Voor meer inspiratie voor stretchoefeningen klik hier.

Video: HIIT workout voor thuis

http://youtu.be/y9jwRb0Mkgc

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de workout vonden! Laat het weten door hieronder een reactie achter te laten en hier mag je natuurlijk ook suggesties geven voor de volgende workout video!

Meer persoonlijke posts van mij zien? Klik hier en abonneer je ook op mijn Youtube kanaal om geen enkele video meer te missen.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more