Ik vind het heel leuk om kennis te maken met nieuwe producten en zo nu en dan kom ik iets tegen waarvan ik vind dat jullie er ook kennis mee moeten maken. Yespers is daar eentje van. Het product en de smaak en de natuurlijke ingrediënten én de presentatie kloppen. Dat zijn heel veel ennen en dat klopt ook, want zoals Yespers zelf zegt:

”Ik word gedreven door het verbinden van consumenten met producenten om zo de passie van de telers te vertalen in heerlijke producten, waar én de consument én de boer blij van worden. Producten, die én heerlijk én gezonder zijn, die én betaalbaar én van topkwaliteit zijn.  Ik geloof in en en. Ik noem dat Nieuwe Natuur.

De kracht van Nieuwe Natuur zit in de producten zelf én in de manier waarop deze gemaakt worden: zonder onzin én met een eerlijk verhaal over wat het is. Maak kennis met mijn eerste producten; Yespers fruit & groentespreadsVol van pure smaak, vol van Nieuwe Natuur.”

Het product

Ik ben een groot jamliefhebber. Of eigenlijk moet ik zeggen was, want sinds de jampotjes mij wezen op het aantal toegevoegde suikers laat ik ze liever voor wat ze zijn. Gelukkig heb ik nu Yespers als alternatief. Qua smaak lijken de fruitspreads veel op jam, maar je proeft dat de spreads veel puurder (en minder zoet) zijn. En dat maken ze naar mijn idee eigenlijk alleen maar lekkerder. Yespers vind je onder andere in het vegakoelschap van Jumbo Supermarkten. Wij zijn op de redactie inmiddels gek op de spread en hebben ze al gebruikt om pannenkoeken en crackers mee te beleggen, maar ook als topping in de yoghurt was het een succes. Van het zoete broodbeleg zijn er maar weinig producten die zo puur zijn als deze fruitspreads, dat blijkt ook uit onderstaande broodbeleg vergelijker:

1511 - Zoet broodbeleg vergelijking

WIN!

Jahaaa, happy us en happy you want we mogen maar liefst tien pakketjes weggeven met deze heerlijke fruitspreads. Laat een reactie onder wat jou de lekkerste combinatie lijkt en wie weet smeer jij straks fruit op je brood, pannenkoek, cracker, etc, etc, etc… De winnaars worden op 3 december bekend gemaakt!

Deze actie is afgelopen! Gefeliciteerd Linda, Robin, Brigitte, Nina, Nadine, Emma, Maartje, Jenna, Danique en Denise. De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen. 

win