Healthy Life Lab, the start of being you!

Een van de meest leuke dingen als blogger is het ontmoeten van andere dames met dezelfde interesses. Wat een geluk dat ik de jonge ondernemers Lotta en Eline heb ontmoet op een blogger event. Sinds kort hebben Fysiotherapeut Lotta en Diëtiste Eline hun krachten samen gebundeld, en voila Healthy Life Lab is ontstaan!

Healthy Life Lab – Happy me

Met Healthy Life Lab nemen Lotta en Eline deelnemers mee met hun reis naar een happy me. In een periode van 6 maanden krijg je kennis over voeding, beweging en het maken van keuzes. Daarbij is ieder plan gericht op het individu.

healthy life lab

De meiden zijn net gestart met Healthy Life Lab en samen met een aantal andere bloggers mochten wij de aftrap ervaren!

Kick-off Workshop

De kick-off werd gehouden bij healthy hotspot Café Blossom in Den Haag. Hier werden we verrast met een tafel vol met vrolijke plantaardige taartjes en verse sapjes. Als echte instagrammers/bloggers nam iedereen natuurlijk foto’s. Een hele goede ijsbreker als je het mij vraagt!

healthy life lab

healthy life lab

Nadat de rust was teruggekeerd namen Lotta en Eline het woord. Hier vertelde ze ons over hun creatie Healthy Life Lab, waar het draait om gezondheid en geluk. Door de levensstijl van tegenwoordig is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en lekker in je vel te zitten. Healthy Life Lab kan hier aan bijdragen, door het delen van kennis en mensen hierin te begeleiden naar een happy me.

healthy life lab

Voor ons lag een werkboek, in dit werkboek staan verschillende oefeningen voor de deelnemers. Zo kan je hierin je proces invullen en leer je jezelf nog beter kennen.

Diëtiste Eline gaf ons informatie over voeding. Erg interessant over de kennis die zij tot haar beschikking heeft. Zo kregen we informatie over de bekende macro’s en micro’s, de plantaardige piramide en soorten vetten. Mijn hoofd vol informatie maar zo goed om deze kennis te hebben en mee te nemen.

Na deze sessie werden we mee naar buiten genomen. Waar Lotta ons adviseerde over beweging. Zo is ze een voorstander van yoga, aangezien je jouw spieren hiermee te stretchen. Beweging is belangrijk en als je vooral zit in je dagelijkse leven probeer dan om de 30 minuten even in beweging te komen.

healthy life lab

healthy life lab

Na een uitgebreide gezonde plantaardige lunch kregen we de tijd om gezellig met iedereen te kletsen, daarbij had je ook de gelegenheid om het e.e.a. te vragen aan de dames van Healthy Life Lab. Voordat het einde naderde kregen we nog een kennissessie van Lotta over beweging en van Eline over suikers. Uiteindelijk sloten we af met een groot applaus voor deze twee inspirerende dames.

healthy life lab

healthy life lab

Get Happy

Wat was dit een mooie zaterdagmiddag. Naast dat ik leuke mensen heb ontmoet tijdens de Kick Off Workshop ben ik ook blij met de kennis van Lotta en Eline. Daarbij hebben ze bij mij en de andere een goed gevoel achter gelaten met hun idee. Het gaat erom dat je lief bent voor jezelf en je gelukkig voelt. Ik geloof erin dat dit concept veel mensen harten gaat veroveren!

Wil jij je fit mooi en gezond voelen? Ga dan eens langs bij de meiden van Healthy Life Lab in Den Haag. Voor meer informatie over dit mooie initiatief bezoek de website Healthy Life Lab.

Benieuwd hoe jij de zomer gezond doorkomt? Lees dan hier ons eerdere artikel.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more