Healthy food op vakantie

Hey Fitgirls,

Hebben jullie een fijne vakantie? Of zit het er alweer op? Of misschien heb je nog een leuke vakantie op de planning staan. Dat is helemaal een fijn vooruitzicht!

Mijn vakantie in Indonesie was echt top! Een goede combi van gezond eten en drinken, sporten in de lokale gym, yoga lessen aan zee, maar ook veel hiken en surfen. In mijn komende blogs ga ik jullie hier meer over vertellen. Deze keer alles over healthy food op vakantie, in mijn geval in Indonesie.

Tijdens deze reis was het echt zo makkelijk om gezond te eten. Natuurlijk heb ik ook af en toe een lekker Bintang biertje gedronken, een cocktail of een toetje gegeten. Voor mij werkt de 80/20 regeling altijd het beste, dus ook tijdens m’n vakantie. Zeker op Bali was er op iedere hoek van de straat wel een healthy food spot te vinden. En het kost allemaal geen drol.

healthy salade bali

Dit was een van de lekkerste salades die ik heb gegeten 🙂

Als ontbijt konden we bij alle hotels kiezen uit een bananapancake of scrambled eggs. Dus aan onze eiwitten zijn we deze vakantie wel gekomen 😉

IMG_9285

Deze was echt zoo lekker! Pannenkoek met kokos en palmsuiker, bij een hele leuke B&B. Cafe Alberto in Lombok.

Ik ben voorlopig wel even klaar met pannekoeken en scrambled eggs, dus ik was heel blij toen ik na een maand mijn eigen ontbijtje thuis weer kon klaar maken. Yoghurt, fruit en een mix van noten/zaden etc. Yoghurt als ontbijt kennen ze niet in Indonesie. Soms krijg je een beetje yoghurt over je fruit heen, maar dat is dan meer als garnering. Ik was heel blij toen ik dit op de kaart zag staan op Lombok. Met de scooter kwamen we langs dit tentje en ik was meteen fan: Drop in.

Schermafbeelding 2015-07-27 om 09.10.14

 

 

healthy breakfast

 

En hoe lekker is het om gewoon vers cocoswater te drinken, in plaats van uit een pakje! Ik heb echt heel veel van deze ronde rakkers opgedronken. Drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot! Living the island life!

kokosnoot

 

Natuurlijk ook veel gezonde sapjes! Dit was een ‘cleanse’ juice met spinazie, citroen, gember en komkommer.

IMG_9235

Dit is op Gili Air bij H2O yoga. Wat een fijne en inspirerende plek! En zo’n sapje smaakt natuurlijk extra lekker na een intensieve yogales.

juice, detox


Dit was m’n healthy-food-fotospam van deze week 😉 In mijn volgende blogs vertel ik, hoe ik in shape ben gebleven tijdens deze maand op vakantie.

Lukt het jullie om gezond te blijven eten in de vakantie?

See you next time girls!

bikinibody, beach, bali

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more