6 X Healthy eten voor mensen die niet van salades houden

Een gezonde, groene salade met allerlei gezonde ingrediënten klinkt voor meerdere mensen als muziek in de oren. Want ja, de meesten van ons houden wel van healthy eten zoals een salade. Maar toch kan het in de winterperiode soms minder aantrekkelijk zijn om een koude salade klaar te maken. Het liefst hebben we toch wel healthy eten maar dan wel iets warms tijdens de wintermaanden. Of misschien ben je geen fan van healthy salades en kies je liever voor ander healthy eten dat geen groene blaadjes bevat. Om deze redenen hebben we zes recepten met healthy eten voor mensen die niet van salades houden of er in de wintermaanden gewoonweg geen zin in hebben.

1. Courgetti met home made pesto

healthy eten

Klik voor het volledige recept hier. 

2. Zalm met groene asperges

healthy eten

Zalm uit de oven met groene asperges. Dit heerlijke gerecht plus nog twee andere lekkere gerechten met zalm vind je hier.

3. Quesadilla’s met spinazie

healthy eten

Bij het zien van deze quesadilla’s met spinazie beginnen wij spontaan te watertanden! Je maakt de quesadilla’s nu makkelijk zelf met dit recept.

4. Kip kerrie à la the Fitgirls

healthy eten

Fitgirl Ana weet wel wat voor healthy eten lekker is. Ze heeft onlangs ook deze heerlijke kip kerrie gemaakt! Je leest hier hoe je het zelf kan maken.

5. Broccoli soep

healthy eten

Niet alleen hebben we een heerlijk recept voor de lekkerste broccoli soep, we hebben ook alle voordelen van broccoli voor je uitgezocht!

6. Noodles met geroosterde teriyaki champignons

healthy eten

Deze noodles zien er echt uit als een feestje! Benieuwd hoe je dit zelf maakt? Klik hier.

Met deze zes gerechten hebben de salade dislikers voortaan genoeg keuze. Welk van dit healthy eten spreekt jou het meest aan? Wij zijn erg benieuwd! Laat ons in de reacties hier onder weten welk healthy eten jouw favoriet is!

Of ben je gewoon niet zo goed in het maken van salades? Lees dan Salade maken voor dummies!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more