Happy moments of May van fitgirl Laura

Hebben jullie het door? Het is gewoon al juni, we zijn dus op de helft van 2017! De tijd vliegt en vaak vergeten we om stil te staan bij de kleine leuke dingen in het leven. Daarom vandaag mijn 10 happy moments of May! Aangezien ik het nodig vindt dat we even stil blijven staan en terug denken aan de leuke dingen, waar we weer nieuwe energie uit kunnen putten voor de volgende maand.

Happy moment 1: Sportsieraden

op 1 mei ‘lanceerde’ ik mijn eerste sportgerelateerde sieraad op mijn Instagram! Hier kwamen veel positieve reacties op. Tevens heb ik gelijk een aantal meiden blij kunnen maken. Benieuwd naar de verschillende armbanden? Neem dan eens een kijkje op mijn Instagram @hipinthegym .

Happy moments of May 1 Happy moments of May 2

Happy moment 2: FollowFitGirls

Op 4 mei werd ik officieel blogger voor FollowFitGirls! Mijn eerste blog: Transformation Tuesday werd op 16 mei gepubliceerd. Inmiddels zijn we alweer een aantal blogs verder en deze schrijf ik met heel veel plezier!

Happy moment 3: Deadliften

Ik zag altijd op tegen het moment dat ik weer moest deadliften tijdens een training. Waarom dit was? Ik kreeg elke keer last van mijn ribben (links op mijn rug), waardoor ik steeds niet het gewicht kon verhogen. Op 4 mei was het moment eindelijk daar, de pijn was weg! Nu kan ik eindelijk iets zwaarder de oefening uitvoeren en lift ik nu een gewicht van 65 kilo. Hopelijk kan ik het gewicht steeds weer wat verhogen.

Happy moment 4: Bevrijdingsdag

Op 5 mei was het Bevrijdingsdag. Toevallig viel deze dag op mijn vrije dag, wat betekende dat ik naar een Bevrijdingsfestival kon! Samen met een vriendin ben ik een middagje naar het Bevrijdingsfestival in Den Haag geweest. Ondanks de kou toch nog een gezellige middag gehad waar we o.a. hebben genoten van de muziek van Diggy Dex!Happy moments of May 4 Happy moments of May 3

Happy moment 5: Foodtruck festival Rollend

Wat een heerlijk weer was het 6 mei! Dit was extra fijn aangezien mijn vriend en ik naar het Foodtruck festival Rollend in Delft gingen. Een gezellige middag met veel zon, muziek en natuurlijk foodtrucks. Helaas viel het aanbod van vega hapjes wat tegen. Gelukkig heb ik wel deze (zie onderstaande foto) heerlijke aardbeien kunnen scoren.

Happy moments of May 5Happy moments of May 7 Happy moments of May 6

 

 

Happy moment 6: Lunch

De lunch is mijn meest favoriete maaltijd van de dag, met name op mijn cheat day! Samen met een vriendin lunchte ik op 7 mei bij Pistache café in Den Haag. Beiden genoten we van de overheerlijke Açai bowl met vers fruit, granola en gebroken lijnzaad. Ook deelden we de zoete aardappel pannenkoeken met vers fruit, chocolade cashewroom en dadelstroop. Dit was smullen! Pistache café is echt een aanrader om lekker te ontbijten of lunchen als je in Den Haag bent.

Happy moments of May 8 Happy moments of May 9

Happy moment 7: Kraambezoek

Een paar weken geleden zijn mijn buren ouders geworden van hun eerste zoontje Seth. Op 8 mei gingen mijn vriend en ik op kraambezoek bij ons kersverse buurjongetje. Wat een schatje is het! Helemaal omdat hij niet ging huilen toen ik hem vast hield, dat leverde gelijk extra plus punten op.

Happy moment 8: Health Advies Breda

Het was weer tijd voor mijn 5/6 wekelijkse bezoekje aan Health Advies Breda. Tijdens mijn meting op 14 mei bleek het toch niet zo’n happy moment te zijn. Aangezien mijn vetpercentage met 0,5% was gestegen. Blijkbaar was het voedingsplan, waar ik jullie onlangs over vertelde, toch niet helemaal geschikt voor mij. Daarom stelde mijn coach voor om met een KETO-plan te gaan starten om extremere focus op strakheid te leggen. Met dit plan ben ik nu een week bezig. Natuurlijk heb ik wel weer een voorraad eiwitrepen ingeslagen en heb ik dé ideale sporthandschoentjes gevonden (ja ik sport met handschoentjes, aangezien ik eelt op mijn handen niet als erg prettig ervaar). Vervolgens het bezoek afgesloten met een heerlijke lunch op het terras om daarna door te rijden naar de verjaardag van mijn zus. Zo werd het toch nog weer een dag met meerdere happy moments!

Happy moments of May 10

Happy moment 9: Weekend weg

In het weekend van 19/20/21 mei was het tijd voor het jaarlijkse weekend weg met de vriendengroep. Met een groep van 26 man (en vrouw) verbleven we in een super gave Amerikaanse ranch in Den Ham. Met als thema van het weekend: Cowboys & Indianen!

Happy moments of May 11

 Happy moment 10: Hemelvaart weekend

Na een korte werkweek van maar 3 dagen genoot ik van een heerlijk lang en zonnig Hemelvaart weekend. Ik heb heerlijk veel in de zon gelegen in de achtertuin en natuurlijk ook op het strand. Beide stranddagen heb ik afgesloten bij Elements Beach een heerlijke strandtent waar je je voor even in het buitenland waant.

Happy moments of May 12 Happy moments of May 13

 

Nu ik terug kijk op de happy moments of May kan ik zeggen dat het voor mij een zeer geslaagde maand was. Natuurlijk bestond mijn maand niet uit maar 10 happy moments. Zo ervaar ik elke keer dat in naar de sportschool ga ook als een happy moment! Maar om daar mijn blog mee vol te schrijven, vond ik te eentonig. Hoe was jullie maand? Ik ben benieuwd naar jullie happy moments, let me know!

Liefs,
Laura

Ben jij al klaar voor de zomer? Of wil je nog bikini proof worden? Meldt je dan nu aan voor de Fit Girl Bikini Challenge.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more