Haal nóg meer uit je smoothies met deze tip

De Smoothie Bootie challenge is van start gegaan en wij zijn –naast het doen van de workouts natuurlijk- volop aan het genieten van de heerlijke smoothie recepten die in de Challenge Guide staan.

Het maken van (groene) smoothies is een goede manier om net even die extra boost aan voedingsstoffen en vitaminen binnen te krijgen. Maar wil je je smoothies net nog even die éxtra healthy boost geven? Voeg dan de proteïneblends met powerfoods van Enjoy Natural toe!

Enjoy-Natural-1

De blends zitten boordevol eiwitten die zorgen voor opbouw en herstel van spieren, weefsels en botten. De powerfoods geven je een boost aan energie! Ook zijn de blends biologisch, vrij zijn van kunstmatige toevoegingen, E-nummers, gluten en allergenen. That’s the way we like it!

Daarnaast worden de ingrediënten zoveel mogelijk direct bij lokale boeren in Afrika geproduceerd en op een duurzame manier verbouwd en geoogst. Het doel achter deze producten is om de economische ontwikkeling in Afrika te stimuleren.

Er zijn drie verschillende blends: De Baobab, de Moringa en de Cacao.

pot4De Baobab-blend

Baobab?! Wij hadden er ook nog nooit van gehoord. De baobabboom staat vooral in Afrika en de vruchten en de bladeren hiervan worden al jaren gegeten door Afrikanen. Baobab is rijk aan vitamine C (bevat bijvoorbeeld veel meer vitamine C dan sinaasappels), hoog in zowel oplosbare en onoplosbare vezels en hoog in antioxidanten.

De baobab-blend is rijk aan eiwit, vitamine C, voedingsvezels en mineralen.

Bestel de Baobab-blend hier.

 

pot2De Moringa-blend

Met deze blend combineer je het beste van erwt proteïne met de rijke voedingsstoffen uit biologische Moringa Poeder. Moringa, ook wel ” de wonderboom” genoemd is een van de meest voedzame voedingsmiddelen op aarde. Moringa bevat wel 92 vitaminen en mineralen en is in overvloed aanwezig wat het een enorm duurzame voedingsstof maakt.

De Moringa-blend is rijk aan eiwit, calcium en vitamines A en B2.

Bestel de Moringa-blend hier. 

De Cacao-blendpot3

Met deze proteïne combineer je het beste van erwt proteïne met de rijke voedingsstoffen uit biologische Cacao: Biologische rauwe Cacao heeft een extreem hoge concentratie antioxidanten. Ook is rauwe cacao rijk aan magnesium, belangrijk voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Het maakt je scherper van geest en meer alert.

Bestel de Cacao-blend hier.

 

Enjoy-Natural

De blends zijn natuurlijk perfect voor door je smoothies (zo gebruiken wij ze het liefst), maar je kunt ze ook door je salade doen of simpelweg mengen met water voor een shake. Inspiratie nodig? Op de site van Enjoy Natural staan ook heel veel recepten voor smoothies of salades.

Eén pot bevat 500 gram, is goed voor 20 servings en kost €29,95. 

Wat is jouw favoriete smoothie recept?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more