Goede voornemens van een fit mom

Elk jaar keren ze weer terug, de goede voornemens. Eind van het jaar neemt iedereen zich weer voor om vanaf 1 januari vrijwel hun hele leven om te gooien, maar werkt dat ook? Wij zijn het hele jaar door natuurlijk druk bezig met sporten en de beste versie van onszelf te worden, en dat zetten wij uiteraard in 2018 lekker door! Meer sporten, gezonder eten, afvallen, vaker op vakantie, minder stress, meer tijd met het gezin, noem ze maar op! Maar wat zijn nou mijn goede voornemens? Ik zet ze op een rijtje voor jullie.

Mijn goede voornemens voor 2018

Sporten

Op dit moment sport ik 2 keer in de week op de sportschool, en blijft het daar ook eigenlijk bij. Ik ben natuurlijk als jonge mama best actief met mijn kids, maar ik vind zelf dat ik dit echt nog wel veel meer kan uitbreiden. Ik heb mij voorgenomen om op de twee dagen dat manlief in de sportschool is, zelf dan een home workout te doen. Zo kom ik toch aan wat meer beweging toe terwijl de kids lekker op bed liggen!

Lenigheid

Ik ben nooit echt super lenig geweest, maar ik heb de afgelopen jaren echt niks aan mijn lichamelijke flexibiliteit gedaan. Ik merk dan ook dat ik erg stijf geworden ben en echt nog amper mijn tenen aan kan raken. Een van die wekelijkse home workouts wil ik dan ook een yoga workout van maken. Zodat er hopelijk weer eens een beetje lenigheid in dat lijf van mij komt.

Eten

Ik ben niet van plan om minder te eten, in tegendeel zelfs. Ik let al aardig op wat ik eet, maar wil dit toch iets strakker aan gaan pakken om net die paar laatste zwangerschapskilootjes kwijt te raken. Het ontbijt blijft voor mij toch een lastig iets, die ik uiteindelijk toch vaak oversla. Dit is dus een voorbeeld wat ik wil aanpakken.

goede voornemens smoothie

Minder televisie

Oke, ik moet toegeven: dit wordt best een lastige! Ik ben echt tv verslaafd en ik moet eerlijk zeggen dat de tv bij ons echt overuurtjes draait. Van filmpjes voor de kids tot Netflixmarathons… Maar doordat ik meer wil gaan sporten, valt er sowieso al wat tv-tijd af. Los daarvan wil ik mijn tijd meer investeren in leuke nieuwe blogs schrijven en mijn youtube kanaal up to date houden (geloof mij, dat kost een hoop tijd!). Ook wil ik deze tijd gebruiken om wat vaker muziek te luisteren of een boek/tijdschriften te lezen.

Meer me-time

Klinkt misschien een beetje egoïstisch, maar ik merk dat ik te weinig tijd voor mijzelf heb. Hier wil ik graag in 2018 wat meer aandacht aan besteden. Dit gaat uiteraard in combinatie met het vorige goede voornemen. Wat vaker lekker met een kopje thee op de bank met een boek of een tijdschrift en/of heerlijk naar muziek luisteren.

Wellicht wat vaker naar de schoonheidsspecialiste of gewoon zelf een tut-avond met maskertjes en dergelijken. Kijk ik nu al naar uit!

Goede voornemens stenen

Q-time

Die qualitytime wil ik natuurlijk doortrekken naar mijn mooie gezin. Nu er nog een kleintje bij is gekomen vind ik het belangrijk om wat vaker 1-op-1 quality time te hebben met de kinderen en ook om leuke dingen te doen als gezin. Mijn goede voornemen is om daar iets meer van te gaan genieten en mij hopelijk alleen nog maar meer beseffen wat een bofkont ik ben! Twee mooie kids en een hele lieve man, wat wil een vrouw nog meer?!

2018: Ben jij er klaar voor?

Oke, lekker cheesy einde 😉 Maar ik hoop dat ook jullie je realiseren wat voor moois je allemaal om je heen hebt en dat jullie hier hopelijk ook volop van kunnen genieten. Wat zijn jullie goede voornemens voor 2018? Komen ze een beetje overeen met die van mij? Of juist helemaal niet?

2017 is echt voorbij gevlogen en is een mooi en toch bewogen jaar geweest. Ik ben benieuwd wat 2018 ons allemaal voor moois gaat brengen! Kom maar op, ik ben er klaar voor!

Liefs,

Naomi

Op gewicht komen én blijven ook jouw doel voor 2018? Maak eens deze healthy cake als snack!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more