Gezonde tussendoortjes voor on the go

Ik ben dol op tussendoortjes en het is bijna een hobby van me om verschillende tussendoortjes uit te proberen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar gezonde tussendoortjes voor on the go, gewoon omdat het lekker makkelijk is. Op de vraag of ik de nieuwe Harvest snack repen van Atkins wil proeven hoef ik dan ook niet lang na te denken: natuurlijk wil ik dat!

Dieet of lifestyle?

Als ik heel eerlijk ben kreeg ik bij de naam Atkins eerst wel een soort dieet-gevoel en gezien mijn verleden met een ongezonde eetpatroon kreeg ik er een beetje een raar gevoel bij. Dit gevoel verdween als sneeuw voor de zon toen ik me verdiepte in missie van Atkins. Ze richten zich juist NIET op een dieet met een tijdelijk effect, maar op een blijvende gezonde levensstijl. De Atkins lifestyledé lowcarb expert, is gebaseerd op koolhydraatarm eten en met een breed scala aan producten helpen ze je om je gezonde lifestyle zo gemakkelijk, lekker en leuk mogelijk te maken. Klinkt goed toch? Dus ik zeg bye bye tegen mijn vooroordelen!

Gezonde tussendoortjeskwark

Over wat een gezond tussendoortje is verschillen de meningen, maar zelf vind ik het belangrijk dat ze veel gezonde voedingsstoffen bevatten en dat ik er een verzadigd gevoel van krijg. Dit kan voor mij bijvoorbeeld een paar crackers met hummus, een smoothie of een bak kwark met fruit zijn. Deze tussendoortjes zijn prima als ik thuis ben, maar voor onderweg niet handig en dan eet ik graag een notenreep of iets dergelijks omdat ik die zo in mijn tas meeneem. Juist daarom ben ik heel benieuwd naar de nieuwe Harvest snack repen van Atkins. Hoog tijd om deze gezonde tussendoortjes te proeven!

Harvest snack repengezonde tussendoortjes 2

Er zijn 3 verschillende smaken, namelijk:

  • Apricot Almond & Coconut
  • Dark Chocolate Sea Salt Caramel
  • Mixed Nuts & Chocolate

gezonde tussendoortjes notenreepDe snacks zitten vol met natuurlijke ingrediënten (o.a. noten en zaden), ze zijn vezelrijk (meer dan 7.5 gr per reep), bevatten minder koolhydraten (minder dan 9 gram per reep), ze zijn glutenvrij en er zit 50% minder suikers in dan normale granenrepen. Dit zijn allemaal dingen die ik belangrijk vind aan gezonde tussendoortjes. Dus, so far so good.

gezonde tussendoortjes atkins

Waar ik ook heel enthousiast over ben is dat ze per stuk verpakt zijn, dus ideaal voor on the go. En qua smaak (ook niet geheel onbelangrijk)? Als je m’n blog ‘10 dingen die je nog niet van me wist gelezen hebt, weet je al welke reep ik het lekkerste vind… Inderdaad de Apricot Almond & Coconut is by far mijn favoriet.
gezonde tussendoortjes ingrediënten

Eigenlijk kan ik niet anders zeggen dan dat de Harvest snack repen voldoen aan de dingen die ik belangrijk vind aan gezonde tussendoortjes. Ze bevatten veel gezonde voedingsstoffen, de noten en zaden geven me een verzadigd gevoel én ik vind ze ontzettend lekker. En weet je, ze vallen zo goed in de smaak, dat als de doos straks leeg is, ik ze gelijk op m’n boodschappenlijstje noteer.gezonde tussendoortjes snacks

Koolhydraatarme recepten

gezonde tussendoortjes recepten
Wat ik ook een leuke (en lekkere) ontdekking vond, is dat er op Atkins.nl allerlei heerlijke koolhydraatarme recepten staan. Wat dacht je van een wrap met zalm of een groene salsa met cripsy dippers, klinkt heerlijke toch? En zo vind je er nog veel meer heerlijke recepten die perfect passen in een healthy lifestyle. Love it!

Nu je weet wat ik graag als tussendoortjes eet, ben ik wel heel benieuwd naar jouw favoriete snack. Laat je het me weten in een reactie hieronder? Ik ben benieuwd!

Liefs Lianne

Over recepten gesproken, wist je al dat we onze 11 favoriete salades verzameld hebben in een Salad Guide?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more