Gezocht: Fitbloggers voor Followfitgirls!

Wij zijn op zoek naar fitbloggers die ons team komen versterken! Ben jij een fitgirl en lijkt het jou leuk om onze lezers te inspireren met workout tips, gezonde recepten en meer fitspiration? Ben jij iemand die een gezonde lifestyle belangrijk vindt, graag goed in shape is én heb je een leuke schrijfstijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken:

Fitbloggers voor Followfitgirls

Als blogger van Followfigirls zal jij één van de gezichten worden van onze site en ben jij één van de redenen waarom bezoekers dagelijks terugkomen.

Naar wat zijn wij op zoek?

  • Je hebt schrijftalent of vindt het leuk om je hierin te ontwikkelen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je weet hoe je de lezer kunt boeien
  • Je kunt minimaal 2 blogs per maand schrijven
  • Ervaring met WordPress is een pré

Wat bieden we jou?

Een groot bereik onder een enthousiaste doelgroep! Zo zet je jezelf op de kaart met jouw werk en bouw je een portfolio op.  We geven je feedback op je werk zodat het blijft verbeteren. Je doet schrijfervaring op en je krijgt een kijkje achter de schermen van een groot bloggersplatform. We zorgen er daarnaast voor dat je jezelf onderdeel van een team voelt. Ongeveer 1 of 2 keer per jaar  ben je uitgenodigd voor een fitgirl meeting en krijg je de mogelijkheid om andere bloggers te ontmoeten en om nieuwe dingen te proberen.

Enthousiast geworden? Stuur een een mail naar info@followfitgirls.com met je motivatie. Stuur twee blogs mee: 1 voorstelblog, 1 blog naar keuze waarvan jij denkt dat dit goed aansluit bij de doelgroep (en waar niet onlangs over geschreven is, zodat het eventueel nog online kan!)

wanted fitgirls

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more