Behind the scenes: Fotoshoot voor The Sting

Followfitgirls was nog maar een week live toen ik werd gevraagd om het gezicht te worden van de nieuwste sportcollectie van Amy & Ivy, een label van The Sting. Ik kreeg packshots van de collectie opgestuurd en ik hoefde geen moment te twijfelen. Natuurlijk wil ik dat! De collectie past helemaal bij mij en ik kon dan ook niet wachten om op de set te verschijnen. Afgelopen maandag was het al zover. Samen met een team van 6 mensen gingen we de collectie shooten in de fotostudio van The Sting. Om 10 uur werd ik in de make-up gezet en vervolgens werd mijn haar gedaan. Ik kreeg een sporty hoge knot en toen was het tijd voor actie! Het was een super leuke dag en ik kan niet wachten tot het eindresultaat er is. Gelukkig hoef ik (en jullie) niet lang te wachten, want volgende week start de campagne. Hou de site dus in de gaten voor meer info en alle foto’s en bekijk hieronder mijn Behind the scenes filmpje en foto’s.

Meer filmpjes van Followfitgirls zien? Abonneer je op ons Youtube kanaal!

the sting the sting the sting

Te gekke collectie!

the sting the sting the sting

Voor deze pose moest er even iets onder mijn billen gelegd worden.. Een beetje gênant misschien maar ik heb een uitstekend staartbeen waardoor ik in deze houding dus letterlijk op dit botje balanceer en dat valt niet mee!

the sting

Hou de site in de gaten, begin volgende week vertel ik meer over deze collectie en laat ik het eindresultaat van de shoot zien!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more