Fotodagboek van Fitgirl Rosa

Hey Fitgirls, Vandaag deel ik mijn week in foto’s met jullie. Ik had een lekkere korte werkweek en een agenda vol leuke dingen!

maandag_homemadehamburgerMaandag ben ik meestal vrij met mijn vriend. Nadat ik terugkwam uit de sportschool van mijn Bodyattack les, stond deze heerlijke zelfgemaakte hamburger met aardappeltjes uit de oven op mij te wachten. Yummie:D

Dinsdag_de day before challenge

Dinsdag alvast de ABSolutely April challenge uitgeprint. Ik hang deze op zodat ik lekker kan af kruisen als ik weer een dagje heb gedaan! Dit werkt voor mij erg motiverend.

donderdag_opening costes

Van woensdag heb ik geen foto omdat ik gewoon aan het werk was de hele dag šŸ˜‰ Woensdagavond heb ik nog even steps en een buikspierkwartier gedaan in de sportschool. En ’s avonds thuis natuurlijk nog even de challenge. Donderdagochtend had ik vrij genomen omdat ik was uitgenodigd voor de opening van de nieuwe Costes store in Groningen. Het is een supermooie winkel geworden en het was een erg leuke ochtend. Ik kreeg deze leuke goodybag mee naar huis.

donderdag_opweghamburg

Busselfie šŸ˜€ Donderdagavond ging ik met de bus van Groningen op weg naar Hamburg. Mijn zus woont hier en ik ging er gezellig een lang weekend naartoe. De reis duurde 4 uurtjes maar ik had lekker een muziekje op en viel in slaap, dus voor mijn gevoel was ik er zo.

vrijdag_goedemorgenhamburg

Goedemorgen Hamburg. Dit is het uitzicht vanuit het appartement van mijn zus. Ze woont midden in het centrum en dus ook vlakbij de winkels. Het zonnetje scheen lekker vrijdagochtend dus ik had gelijk een goede mood. Let the day begin!

vrijdag_ontbijt

Vrijdagochtend had de vriend van mijn zus heerlijke broodjes bij de bakker gehaald en verse smoothies gemaakt. Dat broodje helemaal rechts is een soort kruimelgebakje met pudding erin. Echt super lekker;-)

vrijdag_tulips

Wauw wat een prachtige bos tulpen. Van mooie bloemen in huis kan ik echt genieten!

vrijdag_walkonbeach

Na het ontbijt hebben we een stevige wandeling gemaakt aan de Elbe. Het zonnetje scheen nog steeds heerlijk en we hebben flink wat calorieƫn verbrand!

vrijdag_challegeday

Aan het eind van de dag deden m’n zus en ik nog even de challenge. De poes deed ook gezellig mee.

vrijdag_bad

Een bad heb ik niet thuis dus natuurlijk ging ik hier even goed gebruik van maken tijdens mijn logeerpartijtje. Ik had allemaal lekkere bruistabletten voor in bad gekocht en de kaarsjes aangedaan. En ik had al 2 afleveringen GTST gemist dus die kon ik ook gelijk even terugkijken šŸ˜‰

zaterdag_zwemmen

Zaterdagmorgen gingen we zwemmen. Ik heb 1 km gezwommen (10 keer in het 50-meterbad heen en weer) en was daarna compleetĀ uitgeput šŸ˜› Zwemmen moet je niet onderschatten! Ik heb nooit echt last vanĀ spierpijn maar voel het nu toch wel aardig in mijn benen.

zaterdag_taart

Dit heerlijke taartje hadden we wel verdiend na al die inspanningen. In Duitsland heb je zoveel lekkere gebakjes en nu met Pasen zie je overal lekkere chocolade-eitjes. Ik kan de verleiding maar moeilijk weerstaan. Maar dat hoeft natuurlijk ook niet altijd. Zolang ik maar genoeg in beweging blijf, gun ik mezelf ook een beloning.

zaterdag_shopping

Zaterdag aan het eind van de middag zijn we nog even de stad in geweest. Even wat winkels bekeken en ik kocht nog een leuke sportlegging van Adidas. Mocht je nog een keer naar Hamburg gaan: neem maar een goed gevulde portemonnee mee, want je kan hier uitstekendĀ shoppen!

zondag_nieuwelegging

Zondagochtend na het paasontbijt was het weer tijd voor de challenge. Ook heb ik nog een wandeling van 9 km gemaakt om het Alstermeer. Dit is trouwens mijn nieuwe sportlegging. Hij was maar 11 euro en zit super.

zondag_paashaas

Hmmmmm lekker chocolade! Deze nieuwe huisdieren kreeg ik mee naar huis. Zondagavond was het weer tijd om richting Groningen te gaan. Ik heb een heerlijke week gehad! De 2e paasdag ging ik nog gezellig met mijn vriend bij mijn ouders eten en dinsdag was het weer tijd om aan het werk te gaan. Hebben jullie ook leuke paasdagen gehad? En gaat het goed met de challenge? Ik hoop dat jullie mijn fotodagboek leuk vonden. Liefs, Rosa

Klik hier voor meer persoonlijke artikelen van mij.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Veel mensen tellen calorieƫn als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieƫn, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more