Fotodagboek van Fitgirl Rosa #3

Het is weer tijd voor een rondje fotodagboek! Ik neem jullie weer mee met een kijkje in mijn leven. Afgelopen 2 weken heb ik nog even heerlijk genoten van de laatste zonnestralen en een super leuk festival bezocht. Nu ik dit schrijf regent het buiten en ik merk ook dat het al weer een stuk frisser is als ik ’s morgens naar mijn werk fiets. Afgelopen week kocht ik alweer pepernoten..erg hea;-) Maar naar de sportschool blijven gaan is voor mij wel echt belangrijk omdat dat me erg helpt om vrolijk te blijven tijdens donkere dagen en dat ik dus niet op de bank ga hangen en teveel koekjes eet zoals Marlou ook al schreef in haar blog over Fitgoals for fall. Ik ga ook maar snel eens mijn Fitgoals voor fall opschrijven:) maar nu eerst mijn fotodagboek van de afgelopen 2 weken! Kijken jullie mee?

Dit was op het Nazomeren festival in Groningen! Aangezien Groningen niet heel groot is kom je altijd veel bekenden tegen;-) waaronder Marlou. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens het festival.

Samen met mijn buurmeisje maakte ik deze heerlijke hulk pasta. Dit ging erdoor: avocado, spinazie, creme fraiche, knoflook, parmazaan, basilicum, kip, peper en zout.

Ik vind het erg leuk om af en toe mijn huis weer eens anders te decoreren. Ik heb op dit moment veel brons accessoires in mijn huisje en mijn moeder vond dit schattige lijstje met glas erin. Je kunt er ook een foto in doen maar ik vond een gedroogd bloemetje wel leuk staan.

14 september 6 jaar met mijn liefje. Ik maakte een ontbijtje op bed voor ons. Ik moest wel lachen want normaal zie je van die leuke foto’s met croissantjes en aardbeien, maar ons maak je in de ochtend vrolijker met yoghurt, een fruit smoothie en crackers met kaas;-)

Hoe leuk zijn deze rietjes? Ik maak veel smoothies en met deze rietjes van Xenos maakt het het extra feestelijk om te drinken.

Marlou en ik gingen in de studio aan de slag om nieuwe filmpjes op te nemen. Een after selfie lekker bezweet;-) Het eind resultaat zul je snel terug zien.

pepernoten gescoordOke dit is heel erg..maar ik heb op de terug weg na onze opnames even wat pepernoten ingeslagen bij een super leuk nieuw winkeltje in Groningen met 50 verschillende soorten pepernoten!

rain

Afgelopen week vond ik mezelf echt heel zielig. Ik heb 4 keer door de regen gefietst, 2 paraplu’s zijn overleden en ik ben echt helemaal doorweekt thuisgekomen. Zelf mijn ondergoed was helemaal doorweekt. Een regenpak aanschaffen? neehh..Ik besloot ook om niet meer naar de sportschool te fietsen en lekker thuis te trainen en de Followfitgirls ab challenge te doen.

Gelukkig komt er naar regen ook weer zonneschijn. Ik heb altijd een erg mooi uitzicht vanuit mijn woonkamer en maak dan ook vaak foto’s van de lucht en de mooie kleuren hiervan.

Ik maak de laatste tijd veel groene smoothies! Deze nam ik mee naar het werk. Er zit banaan, sinaasappelsap en spinazie door.

linzensalade

Een vriendin maakte deze heerlijke linzensalade voor ons. Het volgende zit erdoor: Linzen, wortel, paprika, veldsla, geitenkaas en balsamico.

traveling

Onderweg naar Amsterdam om te shoppen en zondag mijn nichtje aan te moedigen bij de Dam tot Damloop! Ik werd helemaal vrolijk van deze beker! past perfect bij mijn nieuwe nagellak van de Hema;-)

victorias secret

Jeeej ze hebben een Vicoria’s Secret winkel op Amsterdam Centraal! Hier moest natuurlijk even spieken en uiteraard sexy underwear scoren.

amsterdam

Zaterdag heb ik heerlijk geshopt met het zonnetje erbij.

flowers

Ook ging ik nog even langs de Albert Cuypmarkt. Ik kan echt genieten van bloemen, de geur van verse nootjes en de gezelligheid. Ook ging ik langs een vintage winkeltje in de buurt waar ik nog een levi’s shortje heb gekocht. Ik had mijn roze nikes maar aangetrokken het weekend naar Amsterdam, omdat ik op de een of andere manier altijd erg veel loop in Amsterdam en met shoppen zijn sneakers ook ideaal. Wat ze zeggen over shopping is my workout klopt toch echt wel hoor!

damtotdam

Hier met nummer 14330 mijn nichtje waar ik super trots op ben! 16,1 km hardlopen. Ik vind het super knap. Hebben jullie ook meegedaan? Ik ga 11 oktober meedoen aan de 4mijl van Groningen. Misschien dat ik volgend jaar de uitdaging wel aan ga om met de Dam tot Damloop mee te doen. Ik kreeg wel een beetje kriebels tijdens het aanmoedigen om ook een keer de uitdaging aan het gaan.

chocola

En toen was het weer tijd om naar het mooie Groningen te gaan. In de trein nam ik nog even mijn favoriete chocolaatje.

 

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more