Fotodagboek van Fitgirl Chantal

Deze week is het my turn! Ik heb een superleuke en hele drukke week achter de rug! Dus kijk mee in het fotodagboek van fitgirl Chantal…

chantal mirror selfie

Een foto in het hotel waar ik afgelopen weekend was! Ik ben een paar dagen wezen boarden jeeejj! Toen we aankwamen zag ik dat we de perfecte spiegel hadden om een outfit foto in te maken.. Dus ik kon het niet laten, hihi!

chantal wintersport

Een selfie in de sneeuw mag natuurlijk niet ontbreken!

ischgl 2

On top of the mountain in Ischgl!

ischgl 3

Beautiful view!ischgl

En nog een laatste! Pfff ik heb de sneeuw zo vaak van dichtbij gezien afgelopen weekend! Dit was pas m’n tweede jaar dat ik ging boarden en het ging helaas nog niet zo goed.. Gelukkig hadden we super lekker weer.. Dus ik heb ook lekker in mijn bikini op het dakterras van het hotel kunnen liggen. Volgend jaar maar weer eens een nieuwe poging haha!

bikinibody

Voor ik het terras op ging nog even een snelle bikini check in de spiegel! Ik had hier al een duik in het zwembad genomen, maar het water was zo koud, brrr! Dus ik ben maar snel op het dak in de zon gedoken, hihi!

chantal tanken

Onderweg naar huis de auto weer even voltanken en toen konden we weer doorcruisen!

lunch

Ik was maandagavond pas heel laat thuis en kon dinsdag eeeecht niet uit bed komen. Mijn vriendje had me daarom snel lunch meegegeven. Ik dacht dat het kale kwark zou zijn en toen vond ik dit! Chocolate explosion, yummyyyy!! (sorry voor de niet al te smakelijke foto!)

friet

Deze week was zo druk dat ik een aantal avonden op kantoor ben gebleven om over te werken. Gisteren was ik samen met mijn collega’s en die hadden zin in friet. Ik was zo lang niet meer in een friettent geweest, dus ik dacht ik pak ook eens lekker een vette hap!

milkshake chantal

Met een milkshake! Mmm die was erg lekker!!

michael kors horloge

Vorige week vrijdag was ik jarig, maar ik was helaas niet thuis.. Dus deze week had ik nog wat cadeaus tegemoet.. Mijn vriendje heeft me afgelopen dinsdag meegenomen naar de harbour club en toen kreeg ik dit geweldige horloge! I’m in loooooooove!!

bloved

En ook deze mooie armbanden nog! Happy happy girl!

buddha to buddha

Van m’n zus en d’r vriend kreeg ik echt een supermooie fijne Buddha to Buddha armband. Wauwwww I’m spoiled!

ootd chantal

Vanochtend nog ff een snelle outfit foto op het balkon! In love with my new shoes!

chantal mirror

Ik was echt toe aan weekend vandaag, brrrr! Nu ff lekker twee dagen niks!

Helaas kan ik jullie geen gymfoto’s laten zien! Ook bij een fitgirl schiet het sporten er wel eens bij in. Ik heb deze week mijn prioriteiten bij werken gelegd omdat ik bepaalde deadlines moest halen. Volgende week ga ik weer een weekje knallen, daarna zit ik voor 3 weken in het buitenland waar ik hopelijk de kans krijg om nog een paar trainingen te doen en anders ga ik daarna weer vol verder! Af en toe moet je keuzes maken, maar die maak ik bewust. Als sporten even niet lukt leg ik me daarbij neer en dan geef ik de volgende keer net dat beetje meer!

Enjoy your weekend lovely girls!

Liefs,
Chantal

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more