Fotodagboek van fitgirl Ursula

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste fotodagboek met jullie deelde. De hoogste tijd dus voor weer een nieuwe week in foto’s! Kijk je mee?

Sinds ik besloten heb om mee te doen met Cycle 4 Plan Zambia, zit ik natuurlijk veel op de fiets. Vorige week zondag voelde ik me goed, dus ik besloot eens een rondje van bijna 50 kilometer te proberen. Dat viel niet eens tegen! Natuurlijk is het in Afrika wel iets warmer dan hier en fietsen we daar het dubbele per dag, maar toch. Ik had in ieder geval wel het idee dat ik door de jungle fietste, het gras stond zo hoog!

jungle

Ook maakte ik meteen mijn promofilmpje:

Op dinsdagochtend train ik altijd met Marcella. Vandaag deden we hip thrusts, bulgarian split squats, chin ups en swings. Daarna mochten we nog even met de battle rope aan de slag! Ik probeer al een tijdje om een beetje aan te komen, omdat ik niet echt meer vooruit kom in mijn trainingen. Toch had ik het gevoel dat dit nog niet echt lukte, dus vroeg ik Thomas om meteen weer even een vetmeting te doen. Mijn gevoel bleek te kloppen. Het afgelopen jaar ben ik wel iets aangekomen, bijna pure spiermassa, dat dan weer wel, maar er mag echt nog wel iets bij. Zeker als ik het wil merken in mijn trainingen. Daar komt bij dat mijn verbranding door dat vele fietsen ook nog eens flink omhoog is geschoten. Nog meer eten dus!

training1

Na het sporten hebben mijn vriend en ik in de tuin gewerkt. Al het onkruid weg, plantjes gekocht en gepot en alles weer gezellig gemaakt. Laat die zomer nu maar komen!

tuin

Een vriendin van mij had haar yogalerares zo gek gekregen om eens een lesje SUP-yoga te geven. Voor haar ook een uitprobeersel, want zoiets had zij nog nooit eerder gedaan! We gingen er vanuit dat het een avondje lachen, gieren, brullen zou zijn, maar achteraf ging het nog best goed! Hier alvast een voorproefje, binnenkort volgt een uitgebreid artikel over deze ervaring…

supyoga

Donderdag heb ik een middagje training gegeven aan vier toppers. Sinds ik ben begonnen als personal trainer heb ik zoveel plezier in mijn werk! Echt heel leuk om anderen te helpen naar hun doelen toe te werken. Dit kan ik echt de rest van mijn leven blijven doen! Daarna heb ik zelf ook nog even een groepstraining van Gillian meegepakt. Goblet squats, barbell presses, swings, air squats, touwtje springen en burpees.

burpees

De volgende dag meteen weer begonnen met mijn vaste training met Marcella. We deden workout 16.1 van de Crossfit Open nog een keer, om te kijken of we onze score konden verbeteren. Dat lukte ons ruim! Ondanks de spierpijn van de vorige dag…

Na al dat trainen moet er natuurlijk ook gegeten worden. Anders komt er helemaal niets van die bulk terecht 😉 Ik maakte een heerlijk pastagerecht met gegrilde kip en asperges en cherrytomaatjes uit de oven. Krachtvoer!!

pasta

Zaterdag stond er een fietstocht van 50 kilometer op de planning, samen met twee meiden die ook meedoen aan Cycle 4 Plan Zambia. Leuk om elkaar alvast een beetje te leren kennen en om gezamenlijk te trainen. Voor mij wel wennen om zo’n afstand over het asfalt te fietsen op mijn mountainbike! Maar het was erg gezellig. En de temperatuur loog er ook niet om! We konden in ieder geval goed wennen aan het tropische klimaat in Afrika…

Zambia

Zo, dat was ‘m alweer! Vandaag belooft het ook weer een mooie dag te worden, dus wij zoeken zometeen het water op. Wat zijn jullie plannen? Geniet van het mooie weer!

Liefs, Ursula

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more