Fitgirls vs. Beautybloggers

Bloggen is hip en ontzettend populair. Over ieder onderwerp wordt tegenwoordig geschreven op blogs. Natuurlijk zijn er een aantal onderwerpen die eruit springen. Beauty wordt al jarenlang door verschillende bloggers beschreven op hun sites. Later is het concept ‘Fitgirls’ in populariteit gestegen. Steeds meer meiden (en fitboys natuurlijk) willen anderen inspireren en motiveren op het gebied van gezonde voeding en sport.
Zelf ben ik een fanatieke beautybloglezeres. Toch ben ik ook actief met het schrijven en lezen over voeding en sport. Ergens scheiden de wegen tussen beautybloggers en fitgirls. Waar? Dat lezen jullie in dit artikel!

  1. Geïnspireerd door Mascha van Beautygloss en Anna Nooshin van NSMBL was ik bereid om mijn haar minder vaak te wassen. Dit is immers veel beter voor je haar en zo vaak wassen is helemaal niet nodig. Dan stuit ik toch op een dilemma: hoe kun je je haar niet wassen als je iedere dag sport? Na het sporten wordt je haar er echt niet frisser op. Ik blijf mijn haar dus zeker om de dag en het liefst iedere dag wassen! Sorry, beautybloggers.
  2. Hardlopen is één van mijn grootste hobby’s. Vooral in het weekend stap ik het liefst zo vroeg mogelijk de deur uit. Echter hoef ik hiervoor geen make-up aan te brengen. Hardlopen met lipstick op? Nee, niet echt mijn ding. Die make-up komt na het douchen wel.
  3. Sowieso is sporten met make-up niet altijd een goede optie. Waar beautybloggers kiezen voor de mooiste foundations of BB creams, kun je dat als fitgirl voor een flink potje zweten beter even achterwege laten. Het lijkt me ook geen pretje wanneer de foundation van je gezicht afloopt (samen met je mascara).

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more