Fitgirl Naomi stelt zich voor

Meet fitgirl Naomi: de nieuwste aanwinst voor het FollowFitgirlsteam. Naomi stelt zich graag aan je voor!

Fitgirl Naomi

Mijn naam is Naomi en ik mag met trots vertellen dat ik deel uit mag maken van het followfitgirls team! Ik ben 28 jaar, woon in Almere. Ik ben opgegroeid in het mooiste stukje Spanje, aan de kust in het oosten van het land, precies tussen Alicante en Valencia in. Daar heb ik 15 jaar gewoond, maar ondertussen ben ik alweer een aantal jaartjes terug in Nederland.

Ik heb altijd veel gesport, ik ben namelijk gek op zwemmen, volleyballen en heb jaren lang gedanst. De appel valt in mijn geval niet ver van de boom, mijn ouders waren jaren geleden namelijk eigenaren van een sport- en dansschool in Amsterdam.

 

fitgirl naomi

Nadat ik een tijdje als bijbaantje achter de balie bij een sportschool had gewerkt, vroeg mijn manager aan mij: lijkt het je niet leuker om groepslessen te geven? Jazeker, dat lijkt mij veeeeeeeel leuker! Ik ben toen meteen op de cursus van Les Mills gegaan en heb mijn certificaat voor Sh’bam instructrice gehaald. Een ontzettend leuke dansles met salsa nummers en oude geremixte hits uit de jaren 80 en 90. Ik heb deze les met heel veel plezier gegeven en wordt heel eerlijk gezegd nog steeds vrolijk bij de gedachte aan deze dansjes.

Fitgirl = Fitmom

Op mijn 24e werd ik trotse mama van onze dochter Fenna. Ik vond het erg moeilijk om een fulltime baan te combineren met les geven en tegelijkertijd ook nog eens een mensje te creëren, dus besloot ik om te stoppen met les geven. Wie weet als de kids wat ouder zijn dat ik het weer oppak, maar voor nu vind ik het wel goed zo. Ondertussen is dit mooie, lieve meisje bijna 4 jaar oud en een hele trotse grote zus geworden van haar broertje Dex.

Dex is nu 7 maanden oud en net zo vrolijk als zijn zus. Ik vind het zo bijzonder om te zien hoe gek die twee op elkaar zijn. Gefascineerd kijkt Dex naar zijn grote zus die gek loopt te doen om hem aan het lachen te krijgen.

Ik heb de mazzel gehad dat ik bij beide zwangerschappen niet veel ben aangekomen. Toch vind ik het moeilijk om die laatste paar zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Een paar dagen wat minder snoepen heeft helaas niet meer hetzelfde resultaat als een paar jaar geleden.

fitgirl naomi

Doelen

Los van het feit dat ik een gewichtsdoel heb, kijk ik toch ook wel uit naar een goede conditie, want man wat is een zwangerschap een aanslag op je lichaam! Één voordeel is wel, je lichaam onthoudt wel dingen en als je een goede conditie hebt gehad, krijg je die gelukkig ook redelijk snel weer terug (hoop ik maar). Maar dat je er hard voor moet werken blijft een feit.

Ik hou jullie graag op de hoogte van mijn vooruitgang en ups en downs.

Tot snel!

X Naomi

Heb je Fitgirl en -mom Evi  a.k.a. de ijskoningin ook al ontmoet?

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more