Fitgirl frustrations : episode 2

Ik vind het super fijn om Fitgirl te zijn maar bij het leven van een Fitgirl horen ook bepaalde frustraties. Zo merk ik wanneer ik 2 dagen niet heb getraind dat ik chagrijnig word. Hieronder nog een opsomming van mijn frustraties to be a fitgirl.

All that Laundry

Processed with VSCOcam with f2 preset

Was was en nog eens was. Als je zoveel sport als ik, en dat ook nog in leuke outfits doet ;), heb je veel was! Ik heb geen droger dus mijn was hangt meestal 2 dagen aan een rek in mijn huiskamer. Als de was droog is en ik het heb opgevouwen kan ik meteen weer nieuwe ophangen!

Too many Showers

Processed with VSCOcam with p5 preset

Sowieso wil ik elke ochtend douchen anders word ik niet wakker en voel ik me niet fris, maar ik sport meestal uit mijn werk dus ook daarna wil ik weer douchen. En dit een paar keer per week. Mijn shampoo vliegt erdoor;-)

Verslaafd aan de weegschaal

Oke dit is ook gelijk een confession. Ik sta elke dag op de weegschaal. Het is gewoon een soort verslaving. Terwijl ik de laatste tijd steeds zwaarder word (spieropbouw), en ja mijn dag kan niet meer stuk als ik mijn perfecte gewicht weer op die weegschaal zie staan. Als je ongesteld moet worden kun je beter even niet wegen omdat je dan meestal zwaarder bent omdat je vocht vasthoudt maar ook dan weeg ik mezelf. Mijn vriend wil de weegschaal uit het raam gooien:P Ik snap het wel een beetje;-)

Haarelastiekjes

Processed with VSCOcam with f2 preset

Tijdens het sporten heb ik altijd mijn haar vast. Ik heb ook tig elastiekjes maar op de 1 of andere manier ben ik ze altijd weer kwijt of vergeet ik ze in mijn sporttas te doen.

Blessure

sportblessures

Dit is echt de ergste ergernis. Ik had laatste tijd erg veel last van mijn scheenbeen en dacht shit..als ik maar geen erge blessure krijg dat ik niks meer mag doen. Ik had geluk want met een week rust en wat rollen met een tennisbal over mijn scheen was het voorbij en nog niet weer terug gekomen. Maar deze angst is er altijd dat je even een tijdje niet meer mag sporten..

Hungry

Processed with VSCOcam with f2 preset

Als je veel sport verbrand je ook meer. Ik moet echt de hele dag door eten! Natuurlijk ook veel gezonde tussendoortjes maar die Snickers kan ik af en toe echt niet weerstaan.

Sorry I can’t, I have to go to the gym

sport schema

Ja ik wil toch echt wel minstens 3 keer per week sporten, dus ik kan niet altijd afspreken. Vaak lukt het wel hoor, maar ik mis toch liever niet mijn vaste workout uurtjes in the gym.

Dit waren mijn frustraties. Herkennen jullie deze ook? Ik hoor het graag in een reactie hieronder. Liefs, Rosa

Lees ook de fitgirl frustrations van Ursula

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more