Fitgirl Frustrations: episode 1

Soms lijkt het alsof wij fitgirls het perfecte leventje leiden. We eten supergezond, gaan iedere dag braaf naar de sportschool, kunnen allemaal heel goed gezonde dingen bakken, hebben altijd energie… maar het leven van een Fitgirl gaat niet altijd over rozen. Toen je vol enthousiasme aan deze nieuwe lifestyle begon, had je toen ooit kunnen bedenken dat een simpel iets als naar de wc gaan een probleem voor je zou zijn? Ik ook niet! Ik zette mijn grootste frustraties voor je op een rijtje, natuurlijk met een dikke vette knipoog šŸ˜‰

#1

IMG_9950

okƩ, ripped denim mag dan de trend zijn. Maar je kunt ook overdrijven!

#2

IMG_9947

Shakers, bidons, tupperwarebakjes… een vaatwasser vol. Iedere. Dag. Opnieuw.

#3

20150101_125900

“Word je het nou nooit zat om altijd maar sla te eten?” OkĆ©, ik leg het nog Ć©Ć©n keer uit. Ik eet niet allĆ©Ć©n maar sla, ik eet net zo goed een dikke hamburger met friet als ik daar zin in heb. Maar voor het grootste gedeelte van de tijd eet ik gezond, omdat ik mij daar prettig bij voel. En ja, ik vind het lekker. Er zijn zoveel lekkere (en gezonde) dingen om te eten, waarom zou je kiezen voor de dingen die je niet lekker vindt? Eten is een feestje!

#4

pizza-stock

ā€¦en als je dan vervolgens je tanden in een pizzapunt zet: “Ohh, mag jij dat wel eten?”

#5

Only one apple left in the fridge

Vrienden en vriendinnen die nooit meer op bezoek komen omdat er niets in huis is. Geen frisdrank… geen chips… geen koekjes… Appeltje voor de dorst?

#6

joke

No words needed….

#7

trap002

Of als alleen al de gedachte aan traplopen je aan het huilen maakt…

#8

20150223_172115

Blaren onder je eelt die openspringen. Auw!

#9

SmallBoobsEcard

Zo, dat waren ze voor deze keer! Hebben jullie nog leuke aanvullingen? Waar lopen jullie tegenaan? Laat het me weten in een reactie hieronder en ik verzamel de leukste inzendingen in een volgende post.

Ursula

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Werkt het tellen van calorieƫn?

Veel mensen tellen calorieƫn als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieƫn, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more