Feel like Wonder Woman: Gal Gadot Core Circuit

Vind je het moeilijk om het sporten vol te houden? Variatie is the key tot succes! Blijf jezelf uitdagen, probeer verschillende workouts en doe vooral dingen die je leuk vindt. Voor mij werkt dit echt perfect! Heb je wat workout inspiratie nodig? Probeer deze Core Circuit van Gal Gadot eens, wedden dat je je na afloop als een echte Wonder Woman voelt?!

Workout inspiratie

Eerlijk gezegd kost het me weinig moeite om mijn trainingsschema vol te houden omdat ik (bijna) altijd zin heb. Toch blijf ik mezelf met andere workouts uitdagen en ik vind het dan ook heerlijk om me te laten inspireren door bijvoorbeeld sportieve vrouwen die ik op YouTube volg. Soms komt er ook zomaar iets op mijn pad, of beter gezegd in mijn mailbox. Zo stuurde Ana me een e-mail van Reebok, met de opmerking ‘Dit is echt iets voor jou’, door met deze Core Circuit. En inderdaad, deze workout is echt top en Ana, dank je voor het doorsturen van de mail!

Wonder Woman Gal Gadot

Als je de film Wonder Woman nog niet gezien hebt, zou ik zeker nog even doen. Ik vind het echt een aanrader. En weet je, op het getrainde lichaam van Gal Galdot ben ik best een beetje jaloers. Toch ben ik wel zo realistisch dat zo’n body way out of my league is en dat vind ik ook helemaal prima. Blij zijn met wie je bent, is het toch?

Gal Gadot Core Circuit

Deze Core Workout is speciaal samengesteld door de personal trainer van Gal. De afbeelding hierboven spreekt eigenlijk wel voor zich, maar ik vat het nog even voor je samen:

Core Circuit

Oefening 1:

Side squat – 12 herhalingen per been

Oefening 2:

Lunge – 15 herhalingen per been

Oefening 3:

Bear crawl – 1 minuut

Oefening 4

Dragons – 1 minuut

Oefening 5

Plank with shoulder tap – 10 herhalingen aan beide kanten

Oefening 6

Skate jumps – 1 minuut

Laat je me even weten wat je van de workout vindt? En als jij nog tips hebt voor een leuke workout die ik ook eens moet proberen, dan hoor ik het graag!

Liefs Lianne

Heb jij het zo druk dat sporten er vaak bij inschiet? Wat dacht je van een super effectieve kettlebell workout die je maar 10 minuten van je tijd kost?

Foto boven: Reebok

Doe jij al mee met onze Fitgirl Bikini Challenge? Het is nog niet te laat voor jou bikini body!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more