Hello allemaal! Graag stel ik mijzelf even voor. Mijn naam is Marlou Volkerink en je zou me kunnen kennen van het online modeplatform FollowFashion.com. Al sinds mijn 12e ben ik bezig met websites maken en het is dan ook niet gek dat ik in 2011 mijn eigen website FollowFashion lanceerde. Destijds werkte ik nog als projectmanager en social media adviseur bij een reclamebureau en een jaar later besloot ik om mijn fulltime baan op te zeggen en de sprong in het diepe te nemen. Ik werd ondernemer! Super spannend maar ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Inmiddels bestaat FollowFashion.com alweer ruim drie jaar en begon het te kriebelen om een nieuw concept te lanceren. Ik hou van sporten en vind het belangrijk om in shape te blijven. Daarom begon ik een tijd geleden een Fit Diary bij te houden op FollowFashion. Ik ging hiervoor de uitdaging aan om Insanity Workout 60 dagen vol te houden en deed mee aan een Ab Challenge. Dit bleek erg aan te slaan en zo ontstond het idee voor FollowFitgirls.com. Een Nederlands fitspiration platform met workout tips, gezonde recepten en bloggers die je op de hoogte houden van hun gezonde lifestyle.

De site wordt binnenkort officieel gelanceerd en hiervoor zijn we nog op zoek naar fitbloggers. 

workout gear

marlou volkerink

Zelf ga ik natuurlijk ook bloggen over effectieve work-outs, recepten en healthy tips. Ik ga jullie uitdagen om mee te doen aan verschillende challenges en zal nieuwe work-outs uitproberen. Uiteraard ben ik ook heel benieuwd of er verder nog onderwerpen zijn waar je graag over zou willen lezen op Followfitgirls! Laat je reactie achter en vergeet niet om ons ook te volgen op Instagram.