Even voorstellen: Fitgirl Iris

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Followfitgirlsteam: Fitgirl Iris.

Fitgirl Iris

Sinds kort mag ik mijzelf nieuwe collega noemen van het team FollowFitgirls. Een klein weetje: jullie kennen mijn zusje al! Ik ben namelijk de ‘grote zus’ van blogger Manon. Groot kan ik inmiddels achterwege laten, want Manon is al jaren lang een kop groter dan ik ben. De passie voor sporten en gezonde leefstijl zit dus bij ons de familie.

Mama

Ik ben Iris, 34 jaar oud en trotse moeder van 3 kinderen. Mijn oudste zoon is 6, mijn middelste dochter 3 en de jongste dochter is ruim een half jaar. Trotse moeder klinkt cliché, maar niets is minder waar. Alhoewel het leven met 3 jonge kinderen de nodige hobbels en obstakels kent 😊. Als een jongleur probeer ik alle ballen hoog te houden. Maar je raadt het al, dat jongleren gaat geregeld hopeloos mis. Fanatiek sporten en een gezonde leefstijl vind ik een hele uitdaging in combinatie met de opvoeding van mijn 3 kinderen, maar het is zeker niet onmogelijk!

Sporten is een must

Spinning en krachttraining doe ik met grote passie. Sporten doe ik niet alleen omdat ik graag fit wil zijn en ik het leuk vind, maar ook omdat het voor mijn lijf een absolute must is. Ik heb namelijk een scoliose in mijn rug, waarbij een sterk spiercorset voor mij belangrijk is. Daarover zal ik jullie in een komend blog meer over vertellen.

 

Fitgirl Iris

Bloggen

Mijn persoonlijke missie: de beste versie van mijzelf creëren. Dit kost tijd, geduld, doorzettingsvermogen en kent bij mij (zowel fysiek als mentaal) de nodige ups en downs. Want hoe moeilijk het ook lijkt de beste versie van jezelf te ontwikkelen, je bent je eigen experiment en jij bepaalt hoe deze ontdekkingstocht gaat verlopen. Ik hoop in mijn blogs jou te laten zien dat deze tocht ook heel leuk kan zijn en dat sporten niet onmogelijk is naast een druk leven met kinderen en werken. Hoe creëer jij je eigen beste versie? Hoe combineer jij sporten met gezin en werk? Wil je nog meer van me weten? Stuur mij een berichtje of laat een reactie hieronder achter.

Veel liefs, Iris

PS. Wist je dat ik in 2015 al een keer mijn fit journey heb gedeeld? Dit is mijn transformation!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more