Even voorstellen: Fitgirl Dianne

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Followfitgirlsteam: Fitgirl Dianne

(Soort van) Fitgirl Dianne

Ik ben Dianne, weddingplanner, onderneemster en ik doe aan voltige. Voltige? Ja! Ik ben danseres op paarden. Ja, ik zeg het maar meteen, aangezien niet iedereen weet wat mijn sport is. Je kunt zien als dansen en turnen op een galopperend paard. En dat brengt me alweer naar het volgende onderwerp: ik ben geen échte fitgirl. Misschien een beetje tegenstrijdig, aangezien ik de nieuwste blogger op dit platform ben. Ik ben wel een sportliefhebber, ik voltigeer vier keer in de week en doe daarnaast aan kracht-, conditie en lenigheidstraining. Maar ik heb een haat-liefdeverhouding met eten, sta ik het liefst op mijn kop op de foto en geloof ik in het leven en werken van binnen naar buiten. Dus ben ik dan een fitgirl? Ach… ja… het is maar een term! Wat is nou een fitgirl, hè?! Mijn collegabloggers hebben het zich vaker afgevraagd.

fitgirl dianne

Lifestyle

Het ontwikkelen van een gezonde en fijne lifestyle vind ik lastig, ik struggle hier al jaren mee en hoor ook van anderen dat dit niet altijd even makkelijk gaat. Juist hierin wil ik graag inspireren, de ups en downs eerlijk laten zien en vooral ook aan je meegeven dat er zoveel meer mogelijk is dan je soms denkt. Niet alleen op het gebied van voeding en sporten, maar ook in je leven zelf.
Hier zal ik dan ook regelmatig over schrijven, tips voor geven en ook mijn eigen weg hierin delen. Zelf houd ik namelijk het meest van persoonlijke blogs, dus je zal zien dat over mijn blogs altijd wel een persoonlijk tintje wordt gegooid.

fitgirl dianne

Sporten & co

Voltige is echt mijn passie, maar daarnaast houd ik sowieso van sporten. Het enige waar ik niet zo van ben, is wandelen. Ja, ik weet het, wandelen kan echt heerlijk zijn om je hoofd even leeg te maken, maar mij heeft het nooit zo getrokken. Dit is wel al een stuk beter geworden, sinds we Sam (onze hond) hebben, met hem ga ik graag op pad. Voor nieuwe dingen uitproberen ben ik altijd van de partij, vooral als het op sportgebied ligt. Daar tegenover staat wel dat ik geen keukenprinses ben. En eerlijk gezegd houd ik ook niet zo van koken, recepten zal je dan ook niet zo snel tegenkomen. Maar als ik een keer wat nieuws probeer, zal ik dat jullie zeker niet onthouden 😉

Nu ben ik heel benieuwd waar jij van houdt! Houd jij wel zo van kokerellen en nieuwe recepten uitproberen? Kijk dan vooral even bij de Healthy Food blogs, daar is echt heel veel inspiratie te vinden!

Heel veel liefs, Marlou

Ben jij al klaar voor de zomer? Train lekker vanuit thuis met onze Fitgirl Bikini Challenge!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more