Even voorstellen: Fitgirl Demi

Vandaag stellen we je voor aan de nieuwste aanwinst van het Followfitgirlsteam: Fitgirl Demi.

Fitgirl Demi

Hello sporty spices! Mijn naam is Demi van Roy en ik ben 25 jaar. Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en ik ben nu sinds één jaar mensen fulltime aan het motiveren naar een gezonde levensstijl.

Fitgirl Demi

Carrière switch

Ik heb zelf gestudeerd voor belastingrecht & economie en zowel tijdens als na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij meerdere advieskantoren. Als snel kwam ik er achter dat fulltime stil zitten achter mijn bureau niet mijn ding was. Na het werk wilde ik zo snel mogelijk gaan sporten en het liefst liep ik zoveel mogelijk naar de printer of het koffieautomaat zodat ik mijn stappenteller tevreden kon houden.

Van jongs af aan sporten

In mijn vrije tijd sportte ik zelf al graag en dit deed ik dan ook al vanaf mijn 15de. Ruim drie jaar geleden heb ik mijn huidige vriend ontmoet die al in de sportwereld zat. Mijn vriend had al een eigen sportschool en daar was ik al snel dagelijks te vinden voor een portie herhalingen at my favorite bar. Ik ben toen ook gestart met groepslessen geven maar combineerde dit nog met mijn eigen fulltime baan. Vorig jaar hebben we besloten dat ik zou stoppen met werken en dat ik mezelf ook fulltime bezig zou gaan houden met de, inmiddels drie, sportscholen.

Nooit spijt

Deze carrière switch was zeker even spannend want je stopt toch met het werk waarvoor je geleerd hebt maar ik heb tot nu toe nooit spijt gehad. Inmiddels ben ik dus alweer een jaar fulltime mensen aan het helpen, motiveren, corrigeren, uitdagen en uiteindelijk iedereen op weg helpen naar een gezonde versie van zichzelf.

Daarnaast hebben mijn vriend en ik ook onze eigen supplementenlijn, Jim Nutrition. We hebben alles zelf ontworpen, van de verpakking tot de ingrediëntenlijst en inmiddels hebben we diverse producten in ons assortiment. We zijn dus altijd bezig met onszelf ontwikkelen, nieuwe ideeën, plannen voor de toekomst en noem maar op.

Fitgirl Demi |jimnutrition.com

Koken

Ik wil graag het goede voorbeeld geven en ook zeker aan onze klanten van de sportschool. Daarom is voeding erg belangrijk voor mij. Ik kook en bak graag gezonde recepten die ik deel zodat mensen kunnen zien en proeven dat gezond eten niet moeilijk of niet lekker zou  kunnen zijn. In eigen receptenboekjes houd ik mijn recepten bij, zodat ik ze kan meegeven aan onze klanten.

Lang heb ik een strak voedingsschema gehad om maar zo droog mogelijk te kunnen zijn. Nu besef ik echter dat een gezond lichaam voor mij veel belangrijker is en ik zoek daarom constant naar een goede balans tussen gezond eten en het goede voorbeeld geven maar af en toe bestel ik gewoon een Gin Tonic met een portie olijven!

Sporten

Zoals ik al aangaf sport ik eigenlijk al van jongs af aan. Vroeger was het vooral zwemmen dat ik leuk vond en dit is later over gegaan naar fitnessen. Ik heb ook nog een tijdje aan paaldansen gedaan maar ik kreeg het destijds heel druk met de sportschool en het lesgeven. Het paaldansen werd op een laag pitje gezet.

Ik deel mijn trainingsdagen nu heel erg wisselend in. Dit varieert van een paar lesjes Power (body pump) in de week tot een lesje cross-challange. Of gewoon een rondje door het bos. Mijn trainingsweek is afhankelijk van hoe vaak ik zelf les geef. Lesgeven is spannend maar oh zo leuk! Niets leuker dan mensen een uur lang uitdagen en motiveren om vervolgens positieve reacties krijgen. Als ik minder les geef dan plan ik graag een rondje in de fitness om met barbells en dumbells aan de slag te gaan.

Follow me! Fitgirl Demi!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om iets meer over mij te weten. Het lijkt mij heel leuk om mijn ervaringen uit de praktijk met jullie te delen en natuurlijk ook de recepten. Ik hoop dat ik lezers kan overtuigen dat sporten niks engs is! Door middel van FollowFitgirls hoop ik mijn doelgroep nog breder te mogen maken.

X Demi

Obstacle Run in het verschiet? Zo bereid je je voor!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more