Even voorstellen: Fitgirl Chantal

Hiii fitgirls!

Super leuk dat jullie een kijkje komen nemen op dit fitgirl platform. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Maar eerst iets meer over mij. Mijn naam is Chantal Horsthuis, ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Tijdens mijn studie Modemanagement ben ik in Amsterdam gaan wonen waar ik mijn vriend leerde kennen. Tot ik hem leerde kennen was ik totaal niet bewust bezig met eten, sporten of iets in die richting. Ik heb altijd wel een actieve levensstijl gehad (ik kan niet stilzitten) en wist wel wat lekker was, maar ben daar nooit dieper op in gegaan.

Dus ja, toen kwam er dat vriendje! Met een sixpack, WOW! Stukje bij beetje ben ik ook gestart. Eerst met sporten, een eigen personal trainer is wel heel luxe! Toen het sporten er een beetje in zat ben ik ook meer op mijn voeding gaan letten en uiteindelijk heeft dat ook resultaten met zich mee gebracht. In december 2014 ben ik met mijn Personal Body Plan begonnen. Hieronder een eerste sneak peek van mijn progressie. In mijn latere blogs zal ik hier verder op in gaan.

Fitgirl Chantal bikini

Naast het sporten heb ik ook een hele grote passie voor mode. Je zult me niet snel in dezelfde outfit zien. Ik maak er iedere dag weer een uitdaging van om er fashionable uit te zien (tot vervelends toe voor mijn vriend ;)). En van mijn passie heb ik ook mijn werk gemaakt. Als brandmanager van twee kinderschoenenmerken ben ik daarnaast dagelijks bezig met trends spotten, nieuwe ontwikkelingen en ga zo maar door.

IMG_7267

Fitgirl Chantal OOTD

Have fun op dit platform en hopelijk zal ik jullie inspireren! Je kunt mij trouwens ook volgen op mijn eigen blog over fashion & healthy lifestyle, die ik samen met mijn zus, fitgirl Denise, heb DeniChant en ik ben ook actief op Instagram.

Liefs, Chantal

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more