Hiii fitgirls!

Super leuk dat jullie een kijkje komen nemen op dit fitgirl platform. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden! Maar eerst iets meer over mij. Mijn naam is Chantal Horsthuis, ik ben 25 jaar en woon in Amsterdam. Tijdens mijn studie Modemanagement ben ik in Amsterdam gaan wonen waar ik mijn vriend leerde kennen. Tot ik hem leerde kennen was ik totaal niet bewust bezig met eten, sporten of iets in die richting. Ik heb altijd wel een actieve levensstijl gehad (ik kan niet stilzitten) en wist wel wat lekker was, maar ben daar nooit dieper op in gegaan.

Dus ja, toen kwam er dat vriendje! Met een sixpack, WOW! Stukje bij beetje ben ik ook gestart. Eerst met sporten, een eigen personal trainer is wel heel luxe! Toen het sporten er een beetje in zat ben ik ook meer op mijn voeding gaan letten en uiteindelijk heeft dat ook resultaten met zich mee gebracht. In december 2014 ben ik met mijn Personal Body Plan begonnen. Hieronder een eerste sneak peek van mijn progressie. In mijn latere blogs zal ik hier verder op in gaan.

Fitgirl Chantal bikini

Naast het sporten heb ik ook een hele grote passie voor mode. Je zult me niet snel in dezelfde outfit zien. Ik maak er iedere dag weer een uitdaging van om er fashionable uit te zien (tot vervelends toe voor mijn vriend ;)). En van mijn passie heb ik ook mijn werk gemaakt. Als brandmanager van twee kinderschoenenmerken ben ik daarnaast dagelijks bezig met trends spotten, nieuwe ontwikkelingen en ga zo maar door.

IMG_7267

Fitgirl Chantal OOTD

Have fun op dit platform en hopelijk zal ik jullie inspireren! Je kunt mij trouwens ook volgen op mijn eigen blog over fashion & healthy lifestyle, die ik samen met mijn zus, fitgirl Denise, heb DeniChant en ik ben ook actief op Instagram.

Liefs, Chantal