Even voorstellen: Ashley

Ik zal mij eerst even voorstellen ik ben Ashley van den Berg en 19 jaar oud. Ik zit in mijn laatste leerjaar van het CIOS. Na het CIOS zou ik graag Voeding en Diëtiek willen studeren. Ik ben altijd al met sport en voeding bezig geweest. Zelf korfbal ik al sinds mijn vierde en ga ik regelmatig naar de sportschool om te fitnessen of om te crossfitten.

Helaas heb ik al een aardig waslijstje met blessures… Ik hoopte dat daar dit seizoen een einde aan zou komen. Na een fantastische stage in Zuid Afrika was het tijd voor een nieuw begin. Voor mijn stage was ik geopereerd aan mijn rechter knie. Iets waar ik al twee jaar last van had, bleek gelukkig iets heel kleins te zijn en ging het revalideren voorspoedig. Ook zou ik weer beginnen bij mijn oude korfbalvereniging waar ik als kleintje was begonnen en natuurlijk mijn examenjaar!!

Na een stage en een ervaring rijker, kwam ik helaas ziek thuis. Alles wat ik at kwam er weer uit en ik heb mij nog nooit zo slap en energieloos gevoeld.. Toch wou ik graag het veld weer op en trok ik toch meteen mijn korfbalschoenen aan. Tijdens de training bleek dit al gauw geen goede keuze te zijn en had ik besloten om een stapje terug te doen. Die zaterdag besloot ik ook om het team aan te moedigen en niet mee te spelen. Die week erna ging ik naar de sportschool om te trainen en ook daar merkte ik dat mijn kracht ver te zoeken was..

Na lang wachten, rust en medicatie voelde ik mij na een maand weer de oude!
01-10-15 had mijn eerste korfbaltraining moeten zijn die ik uit kon spelen. Ik zeg had, want het ging namelijk helemaal mis! De laatste 10 minuten van de training stapte ik uit om een actie naar binnen te maken. Toen ik indraaide om dat te doen hoorde en voelde ik hoe er iets in mijn linker knie afscheurde. Niet 1 keer, maar 2 keer. Ik gilde het letterlijk uit. Niet eens alleen van de pijn die ik voelde, maar omdat dit voor mij de zoveelste keer was. Ik was meteen bang voor mijn knie, maar ik voelde ook een steek in mijn kuit. Er ging van alles door mijn hoofd, maar vooral paniek!

HELLO NEW YOU
4 WEEK WORKOUT PLAN

Jouw GRATIS 4 Week Workout Plan:

  • een e-book met duidelijke uitleg van de oefeningen.
  • alle circuit trainingen duren dertig minuten.
  • krijg meer energie en verminder je stress!
  • bijkomend voordeel: je wordt fitter en gaat beter in je vel zitten.

"*" indicates required fields

Voornaam*

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more