Eindstand Personal Body Plan eerste half jaar

Inmiddels twee weken terug heb ik de laatste meting gehad voor het eerste half jaar van Personal Body Plan. Ik weet dat mensen over het algemeen smullen van transformatiefoto’s. Ik heb deze dan ook wel, maar ik kies er op dit moment toch even voor om niet foto’s van mezelf in ondergoed op internet te zetten. Mijn embarrassing selfies vond ik wel genoeg 😉

Dit is ook de reden dat ik – ondanks dat ik jullie steeds wekelijks van mijn proces op de hoogte gehouden heb – nog niets over de eindstand had verteld. Dat ik geen foto’s wens te plaatsen betekent natuurlijk niet dat ik geen cijfertjes weg kan geven.  Een kanttekening hierbij is wel dat jullie moeten beseffen dat cijfertjes ook lang niet altijd wat zeggen.

Komt ‘ie:

Eindstand

Ik ben zeker wel tevreden met mijn resultaat! Maar ergens kan ik het niet laten om kritisch naar mezelf te zijn. Ik vind dat ik op mentaal gebied echt nog heel veel te leren heb. Eten voelt soms nog steeds als een mentaal spelletje die nog veel te veel macht over mijn gedachten heeft. Ik hoop hier in het tweede half jaar van Personal Body Plan wat meer rust in te vinden voor mijzelf maar ook voor de mensen om mij heen die me maanden maar sommigen al jaren  over eten (en sporten) horen praten. Zoals ik eerder al vertelde heb ik ervoor gekozen om het tweede half jaar verder te gaan maar dan zonder coaching. Ik heb er veel vertrouwen in maar dit betekent wel dat ik jullie steun des te harder kan gebruiken 😉

Hup, Ana, hup!

X Ana

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more