Eetdagboek fitgirl Berber concept

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een eetdagboek heb bijgehouden. Vandaar dat ik dacht laat ik het maar weer eens gaan bijhouden. Sinds mijn laatste eetdagboek zijn er namelijk een aantal dingen veranderd, waardoor ik anders ben gaan eten. Zo heb ik een nieuwe baan, die anders dan mijn oude baan een stuk minder intensief is. Van 10 uren per dag werken in een winkel (met heel wat km per dag), naar een kantoorbaan (met gelukkig wel een sta bureau). Voordeel is wel dat ik nu veel meer energie en tijd heb om te sporten. Het eetdagboek van vandaag is dan ook op een werkdag waar ik ook naar de sportschool ben geweest.

05:30 – Ontbijt

Omdat ik meestal rond 8 uur begin op het werk (en ik ook nog 45 minuten moet rijden) sta ik al vroeg op. Vandaag eet ik een broodje met pindakaas, banaan en cacao nibs en een cracker met verse aardbeien en agavesiroop.

11:00 – Tussendoortje

Ik heb vandaag maar een kort dagje op het werk (tot 12), daarom neem ik best wel laat pauze omdat ik gelijk na het werk door ga naar de sportschool. Mijn tussendoortje bestaat uit een appel, 1/4e komkommer en wat kokosyoghurt met granola.

14:45 – Lunch

Rond half 1 ben ik in de sportschool, ik ga meestal een uurtje (doe vaak in de avond thuis ook nog yoga). Als ik thuiskom heb ik best wel trek, ik ga voor havermoutpap met havermelk (250 ml) aardbeien, cacaopoeder, 4 dadels en een lepeltje pindakaas.

16:00 – Cappuccino met havermelk

De laatste tijd ben ik echt gek op cappuccino’s. Voorheen vond ik koffie echt vies, maar als cappuccino vind ik het heerlijk. Zelf doe ik altijd een klein laagje koffie met lekker veel havermelk. Daarnaast voeg ik vandaag bietenpoeder toe, voor een beetroot latte. Als tussendoortje neem ik nog 2 geraspte wortels.

18:00 – Avondeten

 

20:30 – Late night snack

 

Drinken

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more