Het is alweer veel te lang geleden dat er een eet- en sportdagboekje van mijn hand is verschenen. En daar gaan we wat aan doen, want ik heb afgelopen week weer eens bijgehouden wat ik zoal at op een dag en wat mijn sportactiviteiten waren.

Nu is het een soort van vakantie in mijn hoofd en dat uit zich dus ook in een wat feestelijke week wat eten betreft. Veel buiten de deur lunchen/dineren, vrienden opzoeken, avondjes uit en de sportschool weinig zien. Tussendoor werd er uiteraard ook nog gewoon gewerkt, don’t worry. Maar hé ook de vakantie in eigen land vieren hoort erbij en ik heb genieten nog altijd op 1 staan. Dat werd me na dit eetdagboekje ook wel weer even duidelijk.

Maandag

Ontbijt: Griekse yoghurt, appel, kaneel, lijnzaad en granola

Lunch: Twee speltbroodjes met plakje runder rookvlees, tomaat, komkommer, sla en avocado

Tussendoortje: Cappuccino met stukje pure chocolade

Diner: Gebakken aardappeltjes, broccoli en zelfgemaakte appelmoes

Sport: Uur Pilates

eetdagboek

Dinsdag

Ontbijt: Speltbolletje met oude kaas

Lunch: Triangel broodje met spiegelei en sla + chocolade croissantje

Tussendoortje: Cappuccino

Diner: Ravioli met pesto, rucola en cherry tomaatjes + een glas witte wijn

Dagje strand dus lekker veel gewandeld en stappen gezet.

Schermafbeelding 2016-08-17 om 12.48.44

Woensdag

Ontbijt: Griekse yoghurt met lijnzaad, halve appel en granola

Lunch: Speltpannenkoek met fruit op terras bij Feel Good met Marlou

Diner: Lasagne met aubergine, champignons en cherry tomaatjes

Tussendoortjes: Twee cappuccino’s en mini kokosmakroontjes

Sport: Hardlopen, 6km

eetdagboekje

Donderdag

Ontbijt: Speltcracker met pindakaas en een cappuccino

Lunch: Homemade sandwich met runder rookvlees, avocado en sla

Tussendoortje: IJsje met twee bolletjes #yum

Diner: Volkorenpasta met aubergine, spinazie, rundergehakt, tomatenpuree en geitenkaas

Avondje op stap dus gedanst tot de zon op kwam, twee gin tonics gedronken en een kaassouflé gesnackt.

Vrijdag

Ontbijt/lunch: Griekse yoghurt met lijnzaad, appel en granola

Tussendoor: Speltcracker met geitenkaas, honing en walnoten

Avondeten: Lui Netflix avondje met de vriend dus Grieks laten bezorgen. Verschillende voorgerechtjes en een halve pita met kip.

Sport: Hardlopen, 6km

Zaterdag

Ontbijt: Speltbroodje met oude kaas, sla en avocado

Lunch: Terras met vriendin S. Een proeverij van verschillende voorgerechtjes; van zalm en tonijn tot garnalenkroketjes. En twee wijntjes.

Avondeten: Volgende terras met zus en zwager. We delen een grote tapasplank met frietjes en als toetje een cappuccino.

Wederom in de stad beland (oeps) dus weer aardig wat stappen en danspasjes gezet.

Schermafbeelding 2016-08-22 om 10.45.14

Zondag

RUSTDAG! Een ik-doe-vandaag-helemaal-niets-dag. Het regende ook zó hard dat ik zelfs de deur niet ben uitgegaan voor mijn geliefde zondagmiddag hardlooprondje. Wel nog de keuken ingedoken om een heerlijk choco bananenbroodje te maken in een taartvorm.

Ontbijt/lunch: Volkoren broodje met geitenkaas en een bakje magere yoghurt met rode bessen en granola.

Tussendoortje: Stuk bananenbrood

Avondeten: Kippensoep met een volkoren broodje en wat rauwkost.

eetdagboekje

Meer persoonlijk updates van mij? Volg mij ook op Instagram @ninaanouk.