“Maar wat eet jij dan zoal op een dag?” – Eetdagboek Chantal

Na het eetdagboek van Denise en Marlou, geef ik jullie ook een kijkje in mijn dag! Voor mijn toffe baan als Brandmanager van twee kinderschoenenmerken mag ik ook hele leuke reisjes maken. Zo deze week naar de capital of Italy, Milano! En oei oei oei, wat is het eten daar lekker! En wat is de verleiding dan groot om al die lekkere dingen te eten. Maar wat eet jij dan zoal op een dag? I loveeee Italian food. Ik ga mezelf zeker niet van al die lekkernijen weerhouden. Dus planning is belangrijk. Vaak weet ik al een aantal weken van tevoren waar mijn reisjes naartoe gaan. Dus houd ik de dagen voor en de dagen na deze reisjes mijn voeding wat lager in calorieën, zodat ik de dagen dat ik weg ben wat meer kan eten. Nu zijn jullie vast wel een beetje nieuwsgierig wat ik dan zoal eet. Hieronder geef ik jullie een idee hoe zo’n dag eruit ziet.

Ik neem altijd wat dingen mee van huis als ik vertrek. Zo nam ik deze week 2 questbars mee en een zakje chips, voor de lekkere trek tussendoor. Een zakje chips van Body&Fit bevat per zakje 16 gram eiwitten! (Yeah, proteïns baby! (belangrijk voor je spierbehoud en -opbouw). En je doet er ook nog eens lekker lang over. Een beetje een ‘verantwoord’ tussendoortje dus! Daarnaast zit er altijd wel een stuk (platgedrukt :p) fruit in m’n tas en een flesje water!

Travel prep

Mijn trip naar Italië was vooral bedoeld om inspiratie op te doen, in de winkels en op beurzen. Tijdens die dagen loop ik heel wat kilometers, dus ik koos voor een lekker vullende lunch. Een grote bak sla met daarnaast een broodje met gegrilde groenten en een hele lekkere fruitshake, yummy!

Business lunch

Aan het einde van de dag lekker genieten van echt Italiaans eten. Ik nam Bresaola stracciatella di bufala. Mmmmm heerlijk die echt zachte mozzarella, geen plastic homp zoals in de meeste Nederlandse supermarkten te vinden is ;-). En daarbij kon een glas (goede!) rode wijn natuurlijk niet ontbreken.

Bresaola strachiatella

De ochtend voor we vertrokken nog een snelle ab-check. Pfieww dat ziet er gelukkig nog goed uit! En ’s avonds thuis snel weer naar de gym!

Abscheck in the morning

Ik ben wel benieuwd hoe jullie je voorbereiden op (zaken)reisjes?! En houden jullie ook zoooo van Italiaans eten?!

Meer persoonlijke posts van mij zien? Klik hier.

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more