Bridal Bootcamp: calorieën verbranden in bruidsjurken

Afgelopen weekend was het weer zover! Ik mocht weer shinen in de mooie jurken van Sincerity tijdens de European Bridal Week. Ik werk al meer dan 5 jaar voor dit merk. Met een leuke groep meiden, die inmiddels ook vriendinnen zijn, worden we ingevlogen naar Chicago, Harrogate, Barcelona en nu, het iets minder spannende Essen.

Het is, in tegenstelling tot sommige andere opdrachten, hard werken. We worden altijd meerdere dagen geboekt, waarbij je van 09.00-18.00 op je hakken door de stand de jurken showt aan de klanten. De stand is ongeveer 50m lang en die loop je zeker 2x keer heen en weer in iedere jurk. Ik ben de tel kwijt geraakt, maar het zijn heel wat jurken per model. We leggen dus heel wat kilometers af op onze palen per dag. En dan ook nog de jurken aan en uit doen, reken maar dat we aardig wat calorieën verbanden. (die heb ik er dan ook wel weer aan gegeten, want mijn favoriete chocolaatjes van Ferrero Rocher die op ieder tafeltje stonden, keken me verleidelijk aan. Daar bezweek ik meerdere keren voor ;))

Om je meteen maar uit je droom te helpen.. erg glamourous is het niet backstage. We lunchen letterlijk achter de schermen:

bidal-1

bridal-5

We kleden ons met 2 modellen en 2 kleedsters om in een hokje, met hetzelfde formaat als een gemiddeld pashokje van de H&M (naast de koelkast die ook vol zit met lekkere snacks). Maar inmiddels voelen we ons erg thuis in onze bezemkast en lachen we heel wat af.

bridal-2

bridal-4 bridal-3

We proberen natuurlijk de jurken zo goed mogelijk te showen, maar ook met onze persoonlijkheid zoveel mogelijk jurken te verkopen aan de klant. De klanten/inkopers komen uit allerlei hoeken van Europa, dus we proberen met ons beste Duits, Engels of handen en voeten een praatje en grapje te maken. De bruidsindustrie is een apart wereldje, waar je veel verschillende types tegenkomt. De ene klant kijkt je amper aan en gebaart, zonder het je te vragen, of je even om wil draaien. De ander is wel zo vriendelijk om dit netjes te vragen en sommige herken je van vorige keren en heb je een veel persoonlijker contact mee.

Het blijft een sport om zoveel mogelijk jurken te verkopen. Ook dit weekend zijn we daar zeker weer in geslaagd! De Bridal Bootcamp zit er weer op, onze voetjes kunnen weer even rusten.

Tschüss!

 

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more