Het is zomer in Nederland! Het zonnetje heeft zich al vaak laten zien. Hoe zit het met jouw bikini body? Heb jij deze al vol trots laten zien of voel jij je toch nog onzeker in bikini?

Het blijkt dat veel meiden tijdens deze zomerse dagen het lastig vinden om de motivatie te vinden om te blijven sporten. De terrasjes lonken en die warme sportschool klinkt ineens niet meer zo verleidelijk.

En dat terwijl het juist zo lekker is om tijdens de zomer fit te blijven! Zodat je zelfverzekerd in je bikini het strand op kunt.

Strakke billen, benen en buik

Om je een handje te helpen hebben wij een trainingsprogramma samengesteld in de vorm van een challenge: de Smoothie Bootie Challenge. In zes weken tijd train je samen met ons vanuit huis voor strakke billen, benen en buik.

Benieuwd of dit wat voor je is?

Vraag hieronder alvast een GRATIS workout video aan: de benen & billen workout voor week 1. Kom erachter of jij het lekker vindt om op deze manier vanuit huis te sporten en doe mee aan onze challenge!Ontvang onze Billen & Benen workout GRATIS in je inbox!

Wil jij lekker fit de zomer door? Kunnen jouw billen, benen en buik wel wat extra training gebruiken? Train samen met ons vanuit huis voor strakke billen, benen en buik!
Vraag hieronder de eerste workout video aan.

smoothie bootie challenge

YES! IK DOE MEE AAN DEZE CHALLENGE!