Bereid je voor op warme trainingsdagen met de Odlo Ceramicool Motion collectie

De Odlo Ceramicool Motion collectie heeft items die echt super handig zijn nu het warmer wordt. Want…de zomer komt er weer aan! Bij mij betekent dat dat ik nu écht even aan de bak moet zodat ik ook dit jaar weer kan shinen in bikini. Vorig jaar, na hard gewerkt te hebben, was ik namelijk best tevreden met het resultaat maar om heel eerlijk te zijn: in de winter is daar toch echt wel een klein speklaagje overheen gegroeid 😉 Maar niets aan de hand hoor, gewoon weer even opletten op wat ik eet en lekker blijven bewegen.

En hoewel ik niet echt een wintermens ben, moet ik zeggen dat ik sporten in de winter over het algemeen toch fijner vind. Ik ga drie keer in de week hardlopen en ongeveer twee keer in de week sta ik daarna in de sportschool voor een krachttraining. Beiden sporten zijn niet echt super fijn om te doen als het bloedheet is. En dat wordt nog wat, aangezien ik komende zomer voor minimaal een jaar naar Australië verhuis!

Zweten als een otter

Ik ben zo iemand die het ook absoluut niet droog kan houden. Met hardlopen niet, maar met crosstraining ben ik blij met de magnesiumpoeder zodat de barbell niet uit mijn handen glijdt als ik bezig ben met deadliften. Oh wat haat ik die oefening, maar hè… de zomer komt er aan en daar heb ik wat voor over. Dat mijn druppels zweet in het rond vliegen, neem ik – en hopelijk mijn medesporters – maar voor lief. Heb ik al gezegd dat dit is de situatie in de winter is, terwijl de deur van het sportlokaal open staat en het buiten -2 graden vriest? #oeps

Tijd om me te verdiepen in de materie. Behalve dikke airco aan, moet er toch iets anders zijn wat ik kan doen om het sporten wat aangenamer te maken? En het antwoord is: ja, gelukkig wel!

Verkoelende kleding: Odlo Ceramicool Motion

Odlo heeft namelijk een nieuwe techniek voor verkoelende kleding ontwikkeld waarbij keramiek verweven is in de kleding. Keramiek, dat ken je waarschijnlijk wel. Het is dus een steen, en steen warmt niet makkelijk op. Sterker nog: het kan voor verkoeling zorgen! De collectie van Odlo heet dan ook Odlo Ceramicool Motion en kan je lichaamstemperatuur met 1 graad verlagen. Nu denk je misschien “Ana, boeiend verhaal maar wat is nou 1 graad verschil?!”. Ahaaaa…! Ja 1 graad klinkt weinig maar in termen van lichaamstemperatuur is 1 graad dus heel veel! Heb je wel eens 1 of 2 graden verhoging (koorts) gehad? Dan weet je hoeveel verschil 1 graad in lichaamstemperatuur kan maken. Marlou en ik testen deze kleding afgelopen weken uit en zijn super enthousiast. 

Odlo Ceramicool Motion

 

Odlo Ceramicool Motion

Marlou testte de Ceramicool collectie tijdens en High Intensity Interval training!

3 x must haves uit de Odlo Ceramicool Motion collectie

Wil je in de zomer graag doortrainen maar heb je net als ik ook last van de warmte? Dan heb je hier misschien wat aan. Dit zijn namelijk mijn drie favoriete items van de Odlo Ceramicool Motion:

  1. T-shirt

odlo

Deze knalgroene kleur vind ik top!

  1. Legging

odlo legging

De legging is 7/8, dat is bij mij 1.58 m lengte gewoon lang 😉 Ongeacht het weer, met name in sportschool, train ik het liefst in een lange broek. Mocht je toch behoefte hebben aan een kortere broek, dan is er ook de ¾ variant.

  1. Sport BH

odlo bh

Met medium support heb ik precies genoeg voor een crossfittraining of ander lesje. Heb je een mooie sick pack? Dan kan je dit ook als top gebruiken (mij niet gezien hoor;)).

Goed voorbereid

Super belangrijk, zeker in de zomer, maar zeker ook nu ik naar Australië ga om dus goed te kunnen blijven trainen zonder last te hebben van de hitte.

Welke maatregelen neem jij in de zomer?

Liefs, Ana (& Marlou!)

Pijn aan het scheenbeen van hardlopen? Dit is wat je kan doen!

HELLO NEW YOU
BENEN EN BILLEN WORKOUT VIDEO

  • Korte en krachtige billen en benen workout zonder gewichten
  • Nadat je je gegevens hebt ingevuld ontvang je ‘m direct in je inbox!
  • Zowel voor beginners als voor gevorderden
  • Na afloop voel jij je energieker en is je stressniveau gezakt
  • Je ontdekt hoe fijn het is om vanuit huis te trainen, samen met mij!

"*" indicates required fields

Voornaam*

READY OM WEER LEKKER IN JE VEL TE ZITTEN?

Werkt het tellen van calorieën?

Werkt het tellen van calorieën?

Veel mensen tellen calorieën als ze af willen vallen. Bij recepten staat vaak het aantal calorieën, soms zelfs op de menukaart in een restaurant en je hebt er allerlei Apps voor. Maar werkt het...

read more
Couscous salade met ovengroenten

Couscous salade met ovengroenten

Deze couscous salade met ovengroenten is niet alleen heel makkelijk te maken, hij is ook super lekker en vol met gezonde vitaminen en eiwitten. Ik vind 'em heerlijk en hoop dat jij dat jij ook...

read more