Helaas kun je je niet altijd up and running voelen en er stralend uitzien. Op zich niks mis mee, maar als je bijvoorbeeld een belangrijke afspraak of een leuke date hebt, komt het simpelweg niet uit om je niet lekker te voelen. De hele dag onder de wol blijven liggen is dan geen optie, dus hup je bed uit. Maar ai, dan zie je jezelf in de badkamerspiegel. No worries! Met deze beauty tips ziet niemand dat jij vandaag net effe niet je meest shiny day hebt.

Beauty from the inside out

Voel je je van binnen happy en tevreden, dan straal je dat ook uit. Soms heb je nou eenmaal van die dagen dat je gewoon net effe niet lekker in je vel zit. Helemaal niks mis mee, want zonder downs heb je ook geen ups. Toch zijn er van die momenten dat zo’n down net niet uitkomt en dus is het belangrijk dat je wel weet hoe je jezelf een boost fris & fruitigheid kunt geven. Weg met dat doffe haar, bye bye bleke huid en hoezo grauwe wallen onder je ogen? Hoe kun je je looks weer laten shinen? Dat doe je met deze beauty tips. Ennuh, ook al voel je je wel up & running en straal je dat ook uit, ook op dat soort momenten is het natuurlijk belangrijk (en fijn) dat je met liefde en zorg aandacht besteedt aan je lichamelijke verzorging.beauty tips make-uo

8 beautytips die jou laten stralen

1. Een BB cream

Een BB cream is de oplossing voor een bleke teint: het haalt namelijk je natuurlijke huidskleur weer naar boven. Dus bye bye bleke huid! Voel je je op je gemak bij het ‘plamuren’ van je gezicht, gebruik dan een blush of een bronzer om net even wat meer kleur op je wangen te krijgen.

2. Witte eyeliner

Een witte eyeliner geeft je à la minute een frisse uitstraling. Breng een dun lijntje aan op je onderste wimperlijn en je ogen gaan gelijk een stuk meer stralen. Het klinkt misschien wat onlogisch, maar gebruik verder zo min mogelijk oogmake-up. Meer dan een (waterproof) mascara heb je qua oogmake-up niet nodig.

3. Kleur je lippen

Leg de focus niet op je vermoeide ogen maar op je lippen! Kies voor een frisse perzik of zachte roze tint in plaats van een donkere kleur. Een donkere kleur maakt je huid namelijk nog bleker en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt.

4. Highlighter

Ook zo’n magisch begrip als het om beautyproducten gaat. Een highlighter geeft namelijk een ‘natuurlijke’ glans op je jukbeenderen.

5. Glansspraybeauty tips haar

Net als je gezicht kan je haar ook wel wat extra shine gebruiken. Een glasspray is daar de perfecte oplossing voor.

6. Bodylotion

Je gezicht en je haar heb je nu een heerlijke opfrisbeurt gegeven, maar ook je body kan wel lekkere boost gebruiken. Smeer daarom je lichaam in met een heerlijk zachte en lekker ruikende lotion.

7. Slaap genoeg

Slaap doet wonderen voor je looks. Probeer daarom elke nacht zo’n 8 uur slaap te krijgen. Lukt het een nachtje niet? Slaap inhalen is helaas niet mogelijk, maar soms doet een klein middagdutje wel wonderen.

8. Move that body

Als je niet lekker in je vel zit is de struggle om te gaan sporten best een grote stap. Toch doet een pittige workout vaak wonderen: je voelt je een stuk energieker en dat straal je ook uit.

Heb jij nog meer beauty tips? Laat het me weten in een reactie hieronder, leuk!

Liefs Lianne

Foto header: Body & Fit

Wist je al dat Marlou een super tof online trainingsprogramma heeft? Ja echt! Kijk maar: Hello New You